Sela šibenskoga kotara (pretisak)

Sela šibenskoga kotara (pretisak) - Stošić, don Krsto | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stošić, don Krsto
DIMENZIJA
7,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Sela šibenskoga kotara (pretisak).pdf
ISBN
2230779105264

OPIS

Sela šibenskoga kotara (pretisak)Postoje djela bez kojih su nezamisliva istraživanja naše povijesti, povijesti umjetnosti, crkvene povijesti itd. Kada je riječ o šibenskom kraju onda je to svakako knjiga don Krste Stošića Sela šibenskoga kotara objavljena u Šibeniku 1941. godine.

Na popisu ... Puknit ili reć!? Tu dvojbu nosimo od televizijske reprize davne i znamenite košarkaške utakmice Šibenka - Bosna. S prelamanjem dileme kasnimo i zbog želje da izbjegnemo atmosferu u kojoj se svaki tekst smatrao "(pred)izbornim materijalom". Povodom obilježavanja 78 godina od Bitke na Kozari, Selak je poručio da je čuvanje slobodarske tradicije obaveza generacija koje dolaze, te da je Kozara jedan od simbola velikog stradanja srpskog naroda. Veliki su domaćini, a vredni su bili na svakom polju, jer će ovog septembra u seosku školu krenuti 36 đaka.

i 1946. koje nisu ... Tri mlada košarkaša GKK Šibenika našla su se na širem popisu kandidata hrvatske juniorke košarkaške reprezentacije koje će u travnju sudjelovati na turniru u Kini.

POVEZANE KNJIGE