Smaragdna šuma želja

Smaragdna šuma želja - Šuštar, Petra | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šuštar, Petra
DIMENZIJA
10,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Smaragdna šuma želja.pdf
ISBN
7940429743507

OPIS

Smaragdna šuma želja Ova bajkovita meditacija povest će dijete na snovito, ali uzbudljivo putovanje u neobičnu, prelijepu šumu u kojoj će upoznati nove prijatelje i otkriti da je baš sve moguće. U priču će nas uvesti ljubazni jednorozi, a zatim se u čarobnoj šumi pojavljuju uobičajene životinje, koje će dijete gledati novim očima – ptice, medvjed, lav – svi oni imaju posebnu i važnu ulogu. Knjiga je osmišljena tako da opusti dijete, pomogne mu da se lakše nosi s brigama, strahovima i tugom, i ispuni mu srce pozitivnim mislima, dobrim željama za sebe i druge. Slikovnicu djeca mogu čitati i sama, ali poželjno je da im netko čita knjigu kako bi dijete slušajući tekst moglo samo vizualizirati slike, potpuno se opustiti i mentalno se preseliti u emotivni svijet te probuditi u sebi radost i optimizam. Preporučena dob je od 4 godine naviše.

99,00 kn. Nove bajke koje pomažu djeci. Smaragdna šuma želja: mjesto gdje je sve moguće! Strah i brige u Smaragdnoj šumi ne postoje! Slikovnice.

Redovna cijena 89,00 kn. Prodajna cijena 89,00 kn.

POVEZANE KNJIGE