Smaragdna šuma želja

Smaragdna šuma želja - Šuštar, Petra | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Šuštar, Petra
DIMENZIJA
9,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Smaragdna šuma želja.pdf
ISBN
7885934618436

OPIS

Smaragdna šuma želja Ova bajkovita meditacija povest će dijete na snovito, ali uzbudljivo putovanje u neobičnu, prelijepu šumu u kojoj će upoznati nove prijatelje i otkriti da je baš sve moguće. U priču će nas uvesti ljubazni jednorozi, a zatim se u čarobnoj šumi pojavljuju uobičajene životinje, koje će dijete gledati novim očima – ptice, medvjed, lav – svi oni imaju posebnu i važnu ulogu. Knjiga je osmišljena tako da opusti dijete, pomogne mu da se lakše nosi s brigama, strahovima i tugom, i ispuni mu srce pozitivnim mislima, dobrim željama za sebe i druge. Slikovnicu djeca mogu čitati i sama, ali poželjno je da im netko čita knjigu kako bi dijete slušajući tekst moglo samo vizualizirati slike, potpuno se opustiti i mentalno se preseliti u emotivni svijet te probuditi u sebi radost i optimizam. Preporučena dob je od 4 godine naviše.

Aplikacija za članove bio&bio programa vjernosti pojednostavljuje svakodnevicu, ekološki je savjesna, informativna, pregledna i praktična, a tu su i posebne pogodnosti za članove. Ova bajkovita meditacija povest će dijete na snovito, ali uzbudljivo putovanje u neobičnu, prelijepu šumu u kojoj će upoznati nove prijatelje i otkriti da je baš sve moguće. U priču će nas uvesti ljubazni jednorozi, a zatim se u čarobnoj šumi pojavljuju uobičajene životinje, koje će dijete gledati novim očima - ptice, Smaragdna šuma želja je odlična knjiga autora Petra Šuštar.

Ovaj dan možete obilježiti tako da darujete rabljene i očuvane knjige lokalnim vrtićima, školama i drugim ustanovama, a mi vam dajemo preporuke koje knjige ... Drugo izdanje kod nas najpoznatijeg putopisa čuvenih astralnih putnika, francuskog bračnog para koji se proslavio izvještajima sa svojih vantjelesnih posjeta višim nivoima. U knjizi su dati opisi astralnih bića (djeva ili bogova) i astralnih naselja, izmišljenih rajeva, svjetova budućnosti u kojima će kontakti sa bićima na suptilnim nivoima biti dio svakodnevice i dio bitisanja ... Smaragdna šuma The Emerald Forest (1985) akcija, avanturistički, drama | Ujedinjeno Kraljevstvo.

POVEZANE KNJIGE