Zbogom,romantiko!

Zbogom,romantiko! - Pilić,Sanja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić,Sanja
DIMENZIJA
4,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Zbogom,romantiko!.pdf
ISBN
2425628315763

OPIS

Zbogom,romantiko! Zbirka priča Sanje Pilić Zbogom, romantiko! govori, kroz žensku optiku, o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o odlukama koje donosimo ili propustimo donijeti. Likovi Sanje Pilić uglavnom su osamljenici, muškarci i žene koji pokušavaju komunicirati, prijatelji iz različitih svjetova utjelovljeni u gradskoj sredini koji dijele svoje doživljaje na neposredan, pitak i često ironičan način. U njima lako prepoznajemo vlastita iskustva ogrnuta u humor, a kratke, dojmljive i jednostavne priče napisane su s lakoćom koja osvaja i čija razina vlastitog prepoznavanja tjera na ponovno čitanje. Proza je to današnjeg vremena. Priče su prošlih godina objavljivane u Večernjem listu i na raznim portalima. Priča Delete koja se nalazi u zbirci nagrađena je i. nagradom „Ranko Marinković“ za 2017. godinu.

Ja ne moram Zbirka priča Sanje Pilić Zbogom, romantiko! govori, kroz žensku optiku, o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o odlukama koje donosimo ili propustimo donijeti. Naručite je u pretprodaji po promotivnoj cijeni i uz besplatnu poštarinu: ... Nedavno joj je iz tiska izašla nova zbirka kratkih priča "Zbogom romantiko!" (ona je i višestruko nagrađivana autorica na Večernjakovu natječaju za kratku priču Ranko Marinković), ali i trideseta slikovnica za najmlađe, osamnaesta o Maši, kojoj smo ovog puta posvetili više prostora. Novo iz Mozaik knjiga 😁 "Zbirka priča Sanje Pilić Zbogom, romantiko!...

I to ondje gdje smo, možda, najosjetljiviji - u partnerskim odnosima. SANJA PILIĆ: ZBOGOM, ROMANTIKO! Zbirka priča govori o partnerskim odnosima, stvarnosti u kojoj živimo, starenju, nevidljivosti, ali i o … Vrijeme čitanja: 2 minute "Zbogom, romantiko" je šarmantna zbirka priča koje pršte Sanjinim prepoznatljivim humorom zbog kojeg se posao pisca čini lakim zadatkom. Filed Under: Knjige , Recenzije Tagged With: mateja vukmir , mozaik knjiga , recenzija , sanja pilić , zbogom romantiko Sanja Pilić objavila je novu zbirku priča „Zbogom, romantiko!".

POVEZANE KNJIGE