Anica i prva ljubav

Anica i prva ljubav - Muck,Desa | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Muck,Desa
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Anica i prva ljubav.pdf
ISBN
8862786044394

OPIS

Anica i prva ljubav U svojoj novoj avanturi, nestašna Anica odlazi protiv svoje volje na selo. Nitko je nema čuvati pa njezini roditelji odlučuju da će provesti tjedan dana kod rođaka. U početku joj se tamo ništa ne sviđa i jedva čeka vratiti se kući. Mora se rano buditi i raditi, životinje smrde, a i društvo joj nije zanimljivo. No, tada upozna jednoga dječaka i sve se promijeni…priča pogodna za početnike u čitanju velika, lako čitljiva slova ilustracije u bojiIlustracije: Ana Košir

Dodaj u košaricu. Šifra: 22711 22711 Beogradski sabor 1976.

Pozlilo mu je u subotu nešto iza 23.30 sati te je ubrzo nakon u ... Među inima, od zagrebačkog su se gradonačelnika pozdravili stilist Marko Grubnić, koji je s Bandićem dijelio ljubav prema životinjama, ali i bivša manekenka Anica Kovač. "Naš Milan Bandić je živio za svoj grad, za Zagrepčanke i Zagrepčane koji su mu u svemu što je radio bili na prvom mjestu, živio je za posao koji je obavljao s ... Anica i prva ljubav 69,90 kn .

POVEZANE KNJIGE