Dođi prije mraka

Dođi prije mraka - Sager,Riley | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sager,Riley
DIMENZIJA
5,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Dođi prije mraka.pdf
ISBN
6136092062876

OPIS

Dođi prije mraka Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju. Je li ta kuća zaista opsjednuta duhovima, kako je otac tvrdio? Ili se unutar prastarih zidina skrivaju neke njegove tajne koje ona ne može dokučiti? Prije dvadeset i pet godina Maggie Holt i njezini roditelji, Ewan i Jess, preselili su se na viktorijansko imanje u šumi Vermonta. Tri tjedna kasnije pobjegli su u gluho doba noći, a stravično iskustvo Ewan je opisao u knjizi. Jezivi memoari o sablasnim događajima postali su hit. Maggie se danas bavi uređenjem nekretnina. Događaja koje je otac opisao u knjizi ne sjeća se, iako su je obilježili za cijeli život. Kad naslijedi imanje koje je njezin otac opisao kao ukleto, odlučna je razotkriti što se u toj staroj kući zaista događa. No Maggien povratak u ukletu kuću sve je samo ne miran…

Opis - DOĐI PRIJE MRAKA. Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju.

Vjerujete li u duhove? U to da su neke kuće uklete i da ih se ne smije uznemiravati? Maggie Holt nije vjerovala, sve dok se nije odlučila vratiti na imanje iz kojeg je njena obitelj prije dvadeset pet godina pobjegla u gluho doba noći. Riley Sager - Dođi prije mraka. Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju.

POVEZANE KNJIGE