Dođi prije mraka

Dođi prije mraka - Sager,Riley | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sager,Riley
DIMENZIJA
7,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Dođi prije mraka.pdf
ISBN
3269890961319

OPIS

Dođi prije mraka Mlada žena vraća se u kuću koju je proslavila knjiga njezina oca, bestseler o njihovu životu na tom ukletom imanju. Je li ta kuća zaista opsjednuta duhovima, kako je otac tvrdio? Ili se unutar prastarih zidina skrivaju neke njegove tajne koje ona ne može dokučiti? Prije dvadeset i pet godina Maggie Holt i njezini roditelji, Ewan i Jess, preselili su se na viktorijansko imanje u šumi Vermonta. Tri tjedna kasnije pobjegli su u gluho doba noći, a stravično iskustvo Ewan je opisao u knjizi. Jezivi memoari o sablasnim događajima postali su hit. Maggie se danas bavi uređenjem nekretnina. Događaja koje je otac opisao u knjizi ne sjeća se, iako su je obilježili za cijeli život. Kad naslijedi imanje koje je njezin otac opisao kao ukleto, odlučna je razotkriti što se u toj staroj kući zaista događa. No Maggien povratak u ukletu kuću sve je samo ne miran…

Akcija! Kolekcija Sager Booklet, Trileri 238,00 kn 159,00 kn. DOĐI PRIJE MRAKA. 120,00 kn dostupno.

Stream ad-free or purchase CD's and MP3s now on Amazon.com. Dođi Dragi Prije Mraka is a popular song by Tifa Adilović | Create your own TikTok videos with the Dođi Dragi Prije Mraka song and explore 0 videos made by new and popular creators. Najzad u pretprodaji novi roman autora Riley Sagera iz izdavačke kuć... e - Fokus (Hrvatska).

POVEZANE KNJIGE