Kratki odgovori na velika pitanja MU

Kratki odgovori na velika pitanja MU - Hawking, Stephen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hawking, Stephen
DIMENZIJA
12,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Kratki odgovori na velika pitanja MU.pdf
ISBN
8226304153773

OPIS

Kratki odgovori na velika pitanjaPosljednja knjiga jednoga od najznamenitijih znanstvenika našeg vremena „Svi smo mi putnici kroz vrijeme koji su se zaputili zajedno u budućnost. No radimo zajedno kako bismo tu budućnost učinili mjestom na koje želimo stići.“ STEPHEN HAWKING Tijekom cijele svoje veličanstvene znanstvene karijere svjetski poznat britanski fizičar i kozmolog Stephen Hawking trudio se širiti naše razumijevanje svemira i razjasniti neke od njegovih najvećih misterija. Iako ga je znanstvenoistraživački rad o crnim rupama, imaginarnom vremenu i višestrukim povijestima vodio u najudaljenije dijelove svemira, Hawking je čvrsto vjerovao da znanost može i treba poslužiti za rješavanje problema na našem planetu. I upravo sada, kada se suočavamo s mogućim katastrofalnim promjenama na Zemlji – poput klimatskih promjena, sve oskudnijih prirodnih resursa pa do izazova, čak i prijetnji, koje nam donosi razvoj umjetne inteligencije – Stephen Hawking svoju pozornost skreće upravo na najbitnija pitanja koja se tiču budućnosti ljudskoga roda.Postoji li Bog? Kako je sve počelo? Postoje li u svemiru i druga inteligentna bića osim nas? Možemo li predvidjeti budućnost? Što je u crnoj rupi? Je li moguće putovati kroz vrijeme? Hoćemo li preživjeti na Zemlji? Trebamo li kolonizirati svemir? Hoće li nas umjetna inteligencija nadmudriti? Kako bismo trebali oblikovati budućnost?U knjizi Kratki odgovori na velika pitanja, Stephen Hawking, jedan od najvećih umova našeg vremena, ostavio nam je svoja posljednja razmišljanja o bitnim pitanjima i izazovima s kojima se suočavaju naš planet i čovječanstvo

alternativna medicina; astrologija "Kratki odgovori na velika pitanja" (Brief Answers to the Big Questions, 2018.) njegova je posljednja knjiga napisana za života i objavljena posmrtno. U njoj je jedan od najvećih umova našeg vremena ostavio svoja posljednja razmišljanja o bitnim pitanjima i izazovima s kojima se suočavaju naš planet i čovječanstvo. Kratki odgovori na velika pitanja ; Kratki odgovori na velika pitanja .

Pročitajte više. U knjizi Kratki odgovori na velika pitanja, Stephen Hawking, jedan od najvećih umova našeg vremena, ostavio nam je svoja posljednja razmišljanja o bitnim pitanjima i izazovima s kojima se suočavaju naš planet i čovječanstvo. Tijekom cijele svoje... Kratki odgovori na velika pitanja.

POVEZANE KNJIGE