Maša i zima

Maša i zima - Pilić,Sanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić,Sanja
DIMENZIJA
4,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i zima.pdf
ISBN
8199931424376

OPIS

Maša i zima Maša voli zimu. Ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice.Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiO autorici: Sanja Pilić rođena je u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

KUREK nie zniknie - masa zimą 2013 [DT]. ***Igła w dupsku, igła w udzie, nowy SPAMpost, właźta ludzie***. Snijeg I ZIMA, Zenica.

Свернуть Ещё. Idzie zima a z zimą idzie masa%-) Dieta na masę. KUREK nie zniknie - masa zimą 2013 [DT].

POVEZANE KNJIGE