Maša i zima

Maša i zima - Pilić,Sanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić,Sanja
DIMENZIJA
10,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Maša i zima.pdf
ISBN
1086831234895

OPIS

Maša i zima Maša voli zimu. Ali ne previše. Zašto? Jer onda mora nositi šal i rukavice.Ipak, ova zima joj je bila super. Maša se sanjkala, sklizala, pravila snjegoviće i uživala u zimskim radostima.Priča pogodna za početnike u čitanju Lako čitljiva slova Ilustracije u bojiO autorici: Sanja Pilić rođena je u Splitu. Završila je Školu primijenjene umjetnosti, fotografski odsjek. Radila je kao fotografkinja, trik-snimateljica i koloristica na crtanom filmu. Surađivala je s Autonomnom ženskom kućom iz Zagreba i radila sa zlostavljanom djecom. Članica je raznih prosudbenih odbora za dječje stvaralaštvo. Nastupa u školama na dječjim literarnim druženjima. Katkad se bavi novinarstvom. Njezini tekstovi prevedeni su na slovenski, engleski, njemački, nizozemski, talijanski i mađarski jezik.Živi i radi u Zagrebu.

stranica je za sve one koji vole snijeg i zimski period. Zima - jedna z czterech pór roku w przyrodzie, w strefie klimatu umiarkowanego. Charakteryzuje się najniższymi temperaturami powietrza w skali roku, umiarkowaną ilością opadu atmosferycznego, zazwyczaj zestaloną (zamarzniętą) formą opadu i osadu atmosferycznego... Драма.

KUREK nie zniknie - masa zimą 2013 [DT]. ***Igła w dupsku, igła w udzie, nowy SPAMpost, właźta ludzie***. Snijeg I ZIMA, Zenica.

POVEZANE KNJIGE