Što se to zbiva u Londonu

Što se to zbiva u Londonu - Quinn,Julia | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quinn,Julia
DIMENZIJA
4,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Što se to zbiva u Londonu.pdf
ISBN
2339259716201

OPIS

Što se to zbiva u Londonu? Kada Olivia Bevelstoke čuje da je njezin novi susjed možda ubio vlastitu zaručnicu, ne vjeruje u to ni sekunde – ali kako da se suzdrži da ga ipak malčice ne špijunira, samo da se uvjeri? I zato spremno zauzima položaj uz prozor svoje spavaće sobe, strateški zaklonjena zastorima, i čeka… i promatra… i otkriva veoma intrigantnog muškarca koji, po svemu sudeći, nešto muti. Sir Harry Valentine radi za dosadan ogranak Ministarstva rata i prevodi dokumente važne za nacionalnu sigurnost. Nije špijun, ali prošao je svu potrebnu obuku, pa kada ga prekrasna plavuša odluči promatrati sa svog prozora, on postaje sumnjičav. Pošto otkrije da ona nije ništa drugo nego vrlo znatiželjna mlada dama, Harry saznaje i da bi se uskoro mogla zaručiti za ruskog princa, a ruski princ pak možda kuje zavjeru protiv Engleske. Nakon što ga zapadne zadatak da špijunira Oliviju shvaća da bi i sam mogao pasti na njezine čari… Prijevod: Lidija Toman

Važno je upoznati ga u obiteljskom okruženju kako bismo tijekom čitanja imala razumijevanja za neke njegove postupke i ponašanja. On umjesto na sveučilište odlazi u vojsku sa svojim bratićem… U jednom smjeru plovidba traje pola sata, a pritom se mogu vidjeti poznate građevina Londona kao što su Greater London County Hall- danas hotel, a u njoj se nalazi i novi akvarij u Londonu odmah pokraj poznatog kotača London Eye, zatim zgrada Old Scotland Yard u kojoj je do 1967.g.

Diplomirala je na Harvardu i Radcliffeu i sada živi ... Što se to zbiva u Londonu je odlična knjiga autora Quinn Julia. Knjiga pod nakladom Mozaik knjiga izdana je kao meki uvez uvez.

POVEZANE KNJIGE