Što se to zbiva u Londonu

Što se to zbiva u Londonu - Quinn,Julia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Quinn,Julia
DIMENZIJA
10,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Što se to zbiva u Londonu.pdf
ISBN
1356291293159

OPIS

Što se to zbiva u Londonu? Kada Olivia Bevelstoke čuje da je njezin novi susjed možda ubio vlastitu zaručnicu, ne vjeruje u to ni sekunde – ali kako da se suzdrži da ga ipak malčice ne špijunira, samo da se uvjeri? I zato spremno zauzima položaj uz prozor svoje spavaće sobe, strateški zaklonjena zastorima, i čeka… i promatra… i otkriva veoma intrigantnog muškarca koji, po svemu sudeći, nešto muti. Sir Harry Valentine radi za dosadan ogranak Ministarstva rata i prevodi dokumente važne za nacionalnu sigurnost. Nije špijun, ali prošao je svu potrebnu obuku, pa kada ga prekrasna plavuša odluči promatrati sa svog prozora, on postaje sumnjičav. Pošto otkrije da ona nije ništa drugo nego vrlo znatiželjna mlada dama, Harry saznaje i da bi se uskoro mogla zaručiti za ruskog princa, a ruski princ pak možda kuje zavjeru protiv Engleske. Nakon što ga zapadne zadatak da špijunira Oliviju shvaća da bi i sam mogao pasti na njezine čari… Prijevod: Lidija Toman

Dijeli: Kataloški br.: 130401. Cijena: 139,90 KN Klupska cijena: 119,90 KN Proizvod je na zalihi.

Postoje neke londonske točke koje jednostavno ne smijete propustiti posjetiti, kao što je naprimjer Tower Bridge ili Big Ben, no također i nekolicina londonskih muzeja. Imajući na umu kratak vodič koji govori o putovanju od 4 dana u Londonu, kreirali smo za vas listu onoga što biste morali vidjeti. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE