Te divne životinje

Te divne životinje - Newkirk, Ingrid | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Newkirk, Ingrid
DIMENZIJA
5,48 MB
NAZIV DATOTEKE
Te divne životinje.pdf
ISBN
8589942223344

OPIS

Te divne životinje Nove spoznaje o fascinantnim bićima s kojima dijelimo planet Osnivačica i predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk i autor Gene Stone u ovoj knjizi istražuju čudesan svijet životinja i savjetuju kako da se s više nježnosti i dobrote odnosimo prema fascinantnim bićima s kojima dijelimo planet. Posljednjih desetljeća sve više istraživanja pokazuje tko su zapravo životinje – inteligentna, svjesna i empatična bića sposobna za izražavanje emocija, razvijanje komunikacijskih mreža i još mnogo toga. Guske koje se zaljubljuju i ostaju vjerne partneru cijeli život, ribe koje „pjevaju“ pod vodom, ili slonovi koji upozoravaju druga krda na opasnost u blizini, svi oni zaslužuju naše duboko poštovanje. Newkirk i Stone nude nam i detaljan vodič kroz nove načine koji ljudima omogućuju da izbjegnu iskorištavanje i zlostavljanje životinja te nam pokazuju kako u svakodnevnom životu možemo spriječiti nepotrebnu okrutnost prema njima. Knjiga Te divne životinje pokazat će vam zašto životinje zaslužuju našu ljubav i poštovanje te što sve možete učiniti da im to i pokažete.

Životinje uveseljavaju, donose sreću i ljubav, tko ih ne bi volio?! Ingrid Newkirk i Gen- Te divne životinje 139.00 kn 120.00 kn Osnivačica i predsjednica PETA-e Ingrid Newkirk i autor Gene Stone u ovoj knjizi istražuju čudesan svijet životinja i savjetuju kako da se s više nježnosti i dobrote odnosimo prema fascinantnim bićima s kojima dijelimo planet. Knjiga "Te divne životinje" pokazat će vam zašto životinje zaslužuju našu ljubav i poštovanje te što sve možete učiniti da im to i pokažete. Ingrid Newkirk osnivačica je i predsjednica PETA-e (People for the Ethical Treatment of Animals - Ljudi za etičko postupanje prema životinjama), najveće organizacije za prava životinja u ... Te divne životinje - Ingid Newkirk / Gene Stone.

Dodaj u košaricu ... VIDEO: Te divne životinje! Autor: Tamara Žiger 24.05.2013. 17:27.

POVEZANE KNJIGE