Vesele pitalice – zelena

Vesele pitalice – zelena Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Vesele pitalice – zelena.pdf
ISBN
4483371722650

OPIS

Vesele pitalice – zelena CRTEŽI S POGREŠKAMA – LABIRINTI – CRTANJE PO BROJEVIMA – ODREĐIVANJE KOLIČINE – OD TOČKE DO TOČKE….I JOŠ MNOGO TOGA 90 raznolikih, uzbudljivih i veselih pitalica i crteža za bojenje nude sate i sate zabave za djevojčice i dječake. Vježbenica sadrži i mnoge šarene naljepnice kojima će svatko rado ukrasiti ispunjene stranice. Uz svaku je pitalicu ponuđeno rješenje za jednostavno i samostalno rješavanje.

První z nich je péče o životní prostředí. Čistý vzduch a voda, pestrá krajina a ekologicky šetrné hospodářství jsou základní podmínky života nás všech. Na výber sú 2 prevedenia produku: 1.

Zagonetka se postavlja vještim skrivanjem pravog značenja kroz igru riječi ili kroz dvosmisleno značenje. A da bi upregnuli moždane vijuge, namučili sebe, ali i druge oko vas, donosimo vam 7 zagonetki koje ni djeca u vašoj blizini neće znati riješiti :D Pa krenimo: Imam 13 srca, a nisam ... Zelená politika.

POVEZANE KNJIGE