Hrvatska gramatika za srednju školu

Hrvatska gramatika za srednju školu - Barić, Lončarić, Malić, Pavešić, Peti, Zečević, Znika | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Barić, Lončarić, Malić, Pavešić, Peti, Zečević, Znika
DIMENZIJA
5,2 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska gramatika za srednju školu.pdf
ISBN
3570073611372

OPIS

Gramatika je zamišljena kao priručnik namijenjen učenicima srednjih škola, studentima, nastavnicima hrvatskoga i stranih jezika te svima koji se zanimaju za hrvatski književni jezik. Polazeći od dijalektički utemeljenih teoretskih pretpostavaka o jeziku i primjenjujući u opisu jezičnih odnosa novije metode, autori su nastojali što jednostavnije i što preglednije opisati gramatički sustav suvremenoga književnog jezika. Autori: Mijo Lončarić, Marija Znika, Vesna Zečević, Eugenija Barić, Dragica Malić, Slavko Pavešić, Mirko Peti.

Institut za hrvatski jezik i jezikoslovlje (IHJJ) predstavio je 15. ožujka svoju bogatu znanstvenu djelatnost koja je lani rezultirala s devet tiskanih izdanja, kao i najnoviji uradak - mrežno izdanje jedne od tiskanih knjiga, 'Hrvatske ... Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

Napadači su ušli u školu u okrugu Kagari oko 14 sati, rekli su lokalni stanovnici. Lektira za srednjoškolce. Pogledajte recenzije lektira koje se čitaju u srednjoj školi.

POVEZANE KNJIGE