Kad bih ti barem mogla reći

Kad bih ti barem mogla reći - Beckerman,Hannah | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beckerman,Hannah
DIMENZIJA
9,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Kad bih ti barem mogla reći.pdf
ISBN
3705556731406

OPIS

Kad bih ti barem mogla reći Audreyna se obitelj raspala. Njezine dvije odrasle kćeri, Jess i Lily, otuđene su, a dvije unuke tinejdžerice nikada se nisu smjele upoznati. Tajna stara trideset godina razorila je obitelj, ali postala je i jedino što ih povezuje. Kako tenzije u obitelji rastu, nemogući izbor koji je netko od članova donio prije toliko mnogo godina uskoro će isplivati na površinu. Nakon desetljeća tajni i tišine, kako bi jedna slomljena obitelj mogla pronaći put natrag, put koji ih spaja? Prijevod: Tamara Štiglić Vodopić

Mene je pogodio, potresao, naljutio, raznježio, rasplakao. Roman Hannah Beckerman "Kad bih ti barem mogla reći", u kojem otkriva svu snagu ali i krhkost ljudskih odnosa, objavio je zagrebački nakladnik Mozaik knjiga. "Kad bih ti barem mogla reći", drugi roman Hannah Beckerman, potresan je i emotivan portret jedne obitelji i spona koje nadjačavaju i najveće obiteljske tajne, ističe nakladnik. Kad bih ti barem mogla reći...riječi su koje svi ponekad izgovaramo, ali istinu ne kažemo jer želimo zaštitili osobe koje volimo i pomoći im da zaborave ili da lakše krenu dalje.

alternativna medicina; astrologija Osobno bih ti preporučila da na poslu ne govoriš barem do 3.mj. (ne daj Bože da bude kakvih komplikacija, samo će te zapitkivati i gnjaviti).

POVEZANE KNJIGE