Medo,klavir i koncert malene medvjedice

Medo,klavir i koncert malene medvjedice - Litchfield,David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litchfield,David
DIMENZIJA
5,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Medo,klavir i koncert malene medvjedice.pdf
ISBN
6414991893171

OPIS

Medo,klavir i koncert malene medvjedice Medo, klavir i koncert malene medvjedice završna je priča u trilogiji bestselera Medo i klavir koja pokazuje da slava i naklonjenost sreće mogu biti prolazne, ali najbolje melodije zauvijek ostaju u srcu. Sjećate li se priče o medi koji je u šumi pronašao klavir pa postao slavna zvijezda? Svirao je pred milijunima obožavatelja i svi njegovi najveći snovi su se ostvarili. Ali sada, nekoliko godina poslije, taj san je završio i medo se vratio u šumu. Kad je mala medvjedica u šumi našla njegov klavir, nije mogla vjerovati ocu koji joj je govorio da više nitko ne želi slušati njegovu glazbu. Stoga je smislila plan kako tati dokazati da nije u pravu… Prevela: Aleksandra Barlović

Ako se ne varam, to je posljednja u trilogiji. U koju se avanturu sada upustio naš najdraži medo? Obožavam te knjige - prva će mi uvijek biti najdraža, jer je to ipak moja prva autorska knjiga.

Kako kupiti? Opći ... Bridgerton is officially Netflix's most successful series so far! According to statistics, a dizzy figure of as many as 82 million households followed that historical love romance. 😍 🥰 Finally, new releases of the titles ′′ Duke and I ", ′′ Vicont who loved me ′′ and ′′ Gentlemen's Offer ", the first three sequels of the series about the Bridgertons have arrived. Sanja Pilić već je dobro poznato ime hrvatske književnosti, a slikovnice o djevojčici Maši i njenim dogodovštinama popularne su među djecom već duži niz godina.

POVEZANE KNJIGE