Medo,klavir i koncert malene medvjedice

Medo,klavir i koncert malene medvjedice - Litchfield,David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litchfield,David
DIMENZIJA
4,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Medo,klavir i koncert malene medvjedice.pdf
ISBN
5536999461267

OPIS

Medo,klavir i koncert malene medvjedice Medo, klavir i koncert malene medvjedice završna je priča u trilogiji bestselera Medo i klavir koja pokazuje da slava i naklonjenost sreće mogu biti prolazne, ali najbolje melodije zauvijek ostaju u srcu. Sjećate li se priče o medi koji je u šumi pronašao klavir pa postao slavna zvijezda? Svirao je pred milijunima obožavatelja i svi njegovi najveći snovi su se ostvarili. Ali sada, nekoliko godina poslije, taj san je završio i medo se vratio u šumu. Kad je mala medvjedica u šumi našla njegov klavir, nije mogla vjerovati ocu koji joj je govorio da više nitko ne želi slušati njegovu glazbu. Stoga je smislila plan kako tati dokazati da nije u pravu… Prevela: Aleksandra Barlović

Litchfield: Medo, klavir i koncert malene medvjedice Svirao je pred milijunima obožavatelja i svi njegovi najveći snovi su se ostvarili. Ali sada, nekoliko godina poslije, taj san je završio i medo se vratio u šumu. Medo, klavir i koncert malene medvjedice.

Redakcija (nakladni odjel) [email protected] +385 1 3689 511. Newsletter.

POVEZANE KNJIGE