Medo,klavir i koncert malene medvjedice

Medo,klavir i koncert malene medvjedice - Litchfield,David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Litchfield,David
DIMENZIJA
6,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Medo,klavir i koncert malene medvjedice.pdf
ISBN
5108967900716

OPIS

Medo,klavir i koncert malene medvjedice Medo, klavir i koncert malene medvjedice završna je priča u trilogiji bestselera Medo i klavir koja pokazuje da slava i naklonjenost sreće mogu biti prolazne, ali najbolje melodije zauvijek ostaju u srcu. Sjećate li se priče o medi koji je u šumi pronašao klavir pa postao slavna zvijezda? Svirao je pred milijunima obožavatelja i svi njegovi najveći snovi su se ostvarili. Ali sada, nekoliko godina poslije, taj san je završio i medo se vratio u šumu. Kad je mala medvjedica u šumi našla njegov klavir, nije mogla vjerovati ocu koji joj je govorio da više nitko ne želi slušati njegovu glazbu. Stoga je smislila plan kako tati dokazati da nije u pravu… Prevela: Aleksandra Barlović

Prijavite se na newsletter i ostvarite dodatne pogodnosti. Prijava.

Kad je mala medvjedica u šumi našla njegov klavir, nije mogla […] Početna strana » D. Litchfield: Medo, klavir i koncert malene medvjedice Svirao je pred milijunima obožavatelja i svi njegovi najveći snovi su se ostvarili.

POVEZANE KNJIGE