Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op - Mamula, M. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mamula, M.
DIMENZIJA
10,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op.pdf
ISBN
1637863589205

OPIS

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv njeCD za progresivno opuštanje mišića Iz sadržaja: Predgovor; Određenje sramežljivosti; Sramežljivost i srodni pojmovi; Sramežljivost i popratne pojave; Međukulturalne razlike u sramežljivosti; Spolne i dobne razlike u sramežljivosti; Razvoj sramežljivosti; Kako spriječiti razvoj sramežljivosti; Sramežljivost i seksualni život; Izmjerite sramežljivost i asertivnost; Kako smanjiti sramežljivost; Pojmovnik. Autori žele upoznati širu javnost ali i stručnjake u području mentalnog zdravlja s prirodom sramežljivosti i načinima kako se s njom uspješno suočiti.

Kako biste pomogli djeci da razviju te vještine, govoriti o svojim emocijama pred djecom. Oko 95 posto svjetske populacije doživjelo je da se tijekom svog života, jedan ili više puta srami. To nije ništa! Sramežljivost nije nikakva bolest, to je naprosto jedan od načina postojanja i življenja koji ima i svojih dobrih strana.

Lavanda sadrži brojne materije koje djeluju ... Sjednite na stolicu i jednom se rukom uhvatite za rub stolice. Okrenite glavu u suprotnu stranu od strane kojom se držite i bradu gurnite prema dolje, pri čemu istežete donji dio vrata.

POVEZANE KNJIGE