Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op - Mamula, M. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mamula, M.
DIMENZIJA
12,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv nje vrpca za progresivno op.pdf
ISBN
9633602781987

OPIS

Pobijedite sramežljivost – a djecu cijepite protiv njeCD za progresivno opuštanje mišića Iz sadržaja: Predgovor; Određenje sramežljivosti; Sramežljivost i srodni pojmovi; Sramežljivost i popratne pojave; Međukulturalne razlike u sramežljivosti; Spolne i dobne razlike u sramežljivosti; Razvoj sramežljivosti; Kako spriječiti razvoj sramežljivosti; Sramežljivost i seksualni život; Izmjerite sramežljivost i asertivnost; Kako smanjiti sramežljivost; Pojmovnik. Autori žele upoznati širu javnost ali i stručnjake u području mentalnog zdravlja s prirodom sramežljivosti i načinima kako se s njom uspješno suočiti.

Koji su uzroci sramežljivosti te kako je pobijediti, savjetuje psihologinja i praktičarka terapije ... Sramežljivost sama po sebi djetetu stvara mnoge probleme: problem u komunikaciji s drugim ljudima i djecom, problemi sa samopouzdanjem, problemi u stvaranju prijateljstava. Zato je jako važno da vi ne stvorite djetetu dodatan stres radi toga.

Kad bi ... U toj zemlji militanti su prije tjedan dana bombom napali liječnike koji su cijepili djecu protiv poliomijelitisa. U eksploziji su ubijene dvije osobe.

POVEZANE KNJIGE