Šapice

Šapice - Sobin,Slavko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sobin,Slavko
DIMENZIJA
11,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Šapice.pdf
ISBN
3354879716103

OPIS

Šapice Šapice autora Slavka Sobina divna su i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi. Kad se jednog dana na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema i jedan kućni, dobro odgojeni, nezadovoljan s onim što ima bit će to početak jednoga velikog prijateljstva… Ilustracije: Patricio Aguero

Ovaj kolač se peče u našoj porodici generacijama.Pravile su ih prabaka,baka i moja mama.Kako se vremena i ukus menjaju,tako se menjao i ovaj starinski slatkiš,naravno,po ideji moje mame.Dodala je limun i time doprinela da se još rađe jede.. ... Šapice autora Slavka Sobina divna su i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drugačijih, o važnim stvarima koje treba naučiti u najranijoj dobi.

Slatki savjet Ukoliko nemate kalupe za šapice, smjesu možete oblikovati u kuglice kao za kekse ili uz pomoć modlica. Ohlađene šapice pospite mljevenim šećerom. Napomena: Maslac u receptu možete zamijeniti sa istom gramažom masti.

POVEZANE KNJIGE