Savršeno dijete

Savršeno dijete - Berry,Lucinda | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Berry,Lucinda
DIMENZIJA
6,72 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeno dijete.pdf
ISBN
6975309828909

OPIS

Savršeno dijete Napeta i jezovita priča o mladom bračnom paru koji očajnički želi dijete – i o uznemirujućim posljedicama koje donosi ostvarenje te želje… Christopher i Hannah sretno su oženjeni kirurg i medicinska sestra. Život im je savršen i nedostaje im samo dijete… Kad se u bolnici pojavi napuštena šestogodišnjakinja Janie, Christopher se odmah poveže s njom i uvjeri Hannu da ju posvoje. No Janie nije obično dijete i njezina oštećena psiha pokazat će se većim izazovom nego što su to očekivali. Njezini ispadi svakog su dana sve gori i sve više uznemirujući… Janie je duboko odana Christopheru, a sav svoj bijes usmjerava prema Hanni. U nemogućnosti povezati se s njom, Hannah je pod sve većim pritiskom, a Christopher odbija uvidjeti Janienu pravu narav. Hannah postaje svjesna da Janie manipulira Christopherom u pokušaju da ih razdvoji, unatoč njezinim pokušajima da se svi zbliže i postanu sretna obitelj. Janieno ponašanje postaje sve veća prijetnja njihovu braku, a istina o njezinoj prošlosti mogla bi ih sve gurnuti preko ruba. O autorici romana Savršeno dijete: Dr. LUCINDA BERRY bivša je klinička psihologinja koja se bavila dječjim traumama. To joj iskustvo sada pomaže u pisanju knjiga kojima čitatelje vodi kroz tamne strane ljudske psihe. Lucinda Berry živi u Los Angelesu, voli provoditi vrijeme sa sinom i trčati maratone. Više o autorici možete doznati na lucindaberryauthor.comili na Facebooku. Prijevod: Igor Rendić

Život im je savršen i nedostaje im samo dijete. Napeta i jezovita priča o mladom bračnom paru koji očajnički želi dijete - i o uznemirujućim posljedicama koje donosi ostvarenje te želje… Christopher i Hannah sretno su oženjeni kirurg i medicinska sestra. Život im je savršen i nedostaje im samo dijete… Kad se u bolnici pojavi napuštena šestogodišnjakinja Janie, Christoph… ODABRATI savršeno ime za dijete je teško.

Postoje roditelji koji nakon nekog vremena požale zbog svoje odluke, ali rijetki se odlučuju pokrenuti postupak za promjenu imena djeteta. Mama troje djece Tara McCallan odlučila je to učiniti nakon što je shvatila da njezinoj osmogodišnjoj kćeri nadimak pristaje bolje nego ime. "Savršeno dijete" (2019.) napeta je i jezovita priča o mladom bračnom paru koji očajnički želi dijete i o uznemirujućim posljedicama koje donosi ostvarenje te želje.

POVEZANE KNJIGE