Sve što smo izgubili

Sve što smo izgubili - Lonsdale, Kerry | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lonsdale, Kerry
DIMENZIJA
10,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što smo izgubili.pdf
ISBN
3905815181060

OPIS

Sve što smo izgubili “Sve što smo izgubili” prirodna je mješavina žanrova – ljubavnog romana, trilera, drame – koja istražuje tematiku gubitka, snage oporavka i potrebe da zaštitimo svoje voljene pod svaku cijenu. Dva mjeseca prije vjenčanja, financijski menadžer James Donato pratio je brata Phila, umiješanog u kriminalne radnje, sve do Meksika. Ondje mu se gubi svaki trag i proglašen je mrtvim. Nakon šest i pol godina duge disocijativne fuge, James se probudi i dozna da je sve to vrijeme živio u Oaxaci kao umjetnik imena Carlos Dominguez, udovac i otac dvojice sinova. Kao Carlos, James živi sa svastikom Natalyom Hayes, umirovljenom profesionalnom surfericom, koja mu pomaže izdržati izazove života samohranog roditelja. Ali Jamesova zaručnica, Aimee Tierney, ljubav njegova života, krenula je dalje – sada je udana i ima dijete. Potpuno slomljen, James se vraća u Kaliforniju sa svojim sinovima. No Phil će uskoro odslužiti zatvorsku kaznu i vratit će se na slobodu, odlučan pronaći Jamesa koji je u Meksiku posvjedočio nečemu što bi ga moglo vratiti u ćeliju.

te nastavio: "Na žalost danas to nije tako, a malim proizvođačima ni 1000 eura poticaja po hektaru nije zadovoljavajuće. Sve drugo smo pokušali! Pozivam sve članove UGP-a njih preko 15.500 da dođu, ali ne samo njih, već sve vas u ovoj Grupi, sve poduzetnike i obrtnike, sve zaposlenike u privatnom sektoru i sve građane RH. Neka se vaš Glas čuje, neka se čuje Glas razuma, Glas naroda! U srijedu će UGP imati najveći 'meeting' do sada, jer vrijeme je za akciju. Moram priznati da je pritisak bio nenormalan.

Petak, 5 ožujka, 2021 Što smo izgubili u vatri. ...

POVEZANE KNJIGE