Sve što smo izgubili

Sve što smo izgubili - Lonsdale, Kerry | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lonsdale, Kerry
DIMENZIJA
8,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve što smo izgubili.pdf
ISBN
6623515690333

OPIS

Sve što smo izgubili “Sve što smo izgubili” prirodna je mješavina žanrova – ljubavnog romana, trilera, drame – koja istražuje tematiku gubitka, snage oporavka i potrebe da zaštitimo svoje voljene pod svaku cijenu. Dva mjeseca prije vjenčanja, financijski menadžer James Donato pratio je brata Phila, umiješanog u kriminalne radnje, sve do Meksika. Ondje mu se gubi svaki trag i proglašen je mrtvim. Nakon šest i pol godina duge disocijativne fuge, James se probudi i dozna da je sve to vrijeme živio u Oaxaci kao umjetnik imena Carlos Dominguez, udovac i otac dvojice sinova. Kao Carlos, James živi sa svastikom Natalyom Hayes, umirovljenom profesionalnom surfericom, koja mu pomaže izdržati izazove života samohranog roditelja. Ali Jamesova zaručnica, Aimee Tierney, ljubav njegova života, krenula je dalje – sada je udana i ima dijete. Potpuno slomljen, James se vraća u Kaliforniju sa svojim sinovima. No Phil će uskoro odslužiti zatvorsku kaznu i vratit će se na slobodu, odlučan pronaći Jamesa koji je u Meksiku posvjedočio nečemu što bi ga moglo vratiti u ćeliju.

Enríquezine junakinje otvaraju mnoga pitanja, a pokazuju da u pravo zlo nije uvijek lako uperiti prstom. Kako smo izgubili kapacitet za 'nevjerojatno'? ... eto, župan Žinić je smatrao da je sve u redu, da će mu država pokloniti kuću u kojoj živi, zbog zasluga u Domovinskom ratu, samo eto, to još nije formalno provedeno.

zgražavanje i šok trebaju biti rezervirane za ono što je u našem društvu zaista rijetkost, eksces, vijest. Sve je to napravio samo tri tjedan nakon što smo izgubili bebu koju smo s veseljem iščekivali. On želi zaštititi identitet svoje ljubavnice, pa ako netko zna o kome je riječ, neka mi kaže'', iskreno je napisala glumica na Instagramu. U nešto manje od mjesec dana ovu web stranicu pregledalo je više od 400.000 ljudi, od čega je gotovo polovica iz Njemačke.

POVEZANE KNJIGE