Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
3,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
3846511984288

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

... [email protected] Klupski centri . Na europskim se burzama u petak ujutro trguje oprezno, a u fokusu ulagača su kvartalni poslovni rezultati europskih kompanija i prinosi na obveznice, koji posljednjih dana osjetno rastu.

Portal Listverse sažeo je deset najpopularnijih predviđanja prema kojima je trebalo doći do smaka svijeta. 10. "Ova će knjižica iznenaditi i nadahnuti čitatelje diljem svijeta.

POVEZANE KNJIGE