Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
4,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
7449253703066

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

Mjesto na koje svratite umorni od života koji živite u potrazi za okrepljujućom kavom "Katkad, a da nismo toga ni svjesni, pokušavamo svijetu dokazati da pripadamo. Ispočetka nas ... Očito smo preživjeli s obzirom na to da je 2017.

Izoliran od gradova i civilizacija, što upravo potvrđuje činjenica kako mu je prvi najbliži grad, s približno milijun stanovnika, tek Adelaide, do kojeg se ima voziti preko 2000 km. Inače, u Perthu se od točke A do točke B uvijek morate voziti najmanje pola sata. Tasmanija - otok na kraju svijeta Više od 2000 kilometara pješačkih staza, tisuće planinskih jezera, stotine egzotičnih plaža i podzemnih špilja, više od 300 otočića i toliko planinskih vrhunaca i stijena da bi i najzagriženiji planinari imali posla do kraja života. 2 Kad se u Bibliji govori o kraju svijeta, ne misli se na to da će biti uništena Zemlja, nego da više neće biti zla.

POVEZANE KNJIGE