Svijet na kraju svijeta

Svijet na kraju svijeta - Sepulveda, Luis | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
3,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet na kraju svijeta.pdf
ISBN
1601190964043

OPIS

Svijet na kraju svijeta, čileanskog pisca egzilanta, roman je s kraja 80-tih koji progovara o ekološkim problemima. Mladi novinar istražuje slučaj ozloglašenog japanskog kitolovca i pri tome se vraća u prostore svog dječaštva, kada se oduševljavao čitanjem Moby Dicka. Gradeći roman oko “Moby Dicka”, autor progovara o čovjekovoj nebrizi za mistično blagonaklonjen morski svijet koja proizlazi iz krize svih, pa i moralnih vrijednosti, našeg doba.

... [email protected] Klupski centri . Na europskim se burzama u petak ujutro trguje oprezno, a u fokusu ulagača su kvartalni poslovni rezultati europskih kompanija i prinosi na obveznice, koji posljednjih dana osjetno rastu.

@ 07:13 komentari min. Proročanstva o kraju svijeta nas ne trebaju plašiti jer nam je Bog već rekao što očekivati, iz Njegove Riječi mi znamo: „Kada pak čujete za ratove i za glasove o ratovima, ne uznemirujte se. Treba da se to dogodi, ali to još nije svršetak" (Marko 13,7). Za 5 sekundi bit ćete preusmjereni na početno stranicu.

POVEZANE KNJIGE