Taylorin turbotrkač

Taylorin turbotrkač - Baddiel,David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baddiel,David
DIMENZIJA
5,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Taylorin turbotrkač.pdf
ISBN
2248904254839

OPIS

Taylorin turbotrkač Neprekidna uzbudljiva vožnja kroz pustolovinu koja će stare i mlade čitatelje natjerati na jurnjavu do posljednje stranice. Amy obožava automobile i sanja o tome da postane vozačica. No, ima veliki problem: svoja spora, stara invalidska kolica s iskrivljenim kotačem. Kada Amy napokon dobije nova, električna kolica, život joj postane uzbudljiv, ali ne zadugo. Standardni motori imaju malo snage. No, na scenu će stupiti Rahul – Amyn najbolji prijatelj i genijalni izumitelj. Uskoro će Rahul invalidska kolica pretvoriti u… trkaći bolid! Tako je rođen Taylorin Turbotrkač. No, kada odjednom sve krene nizbrdo, Amy će morati na put – za volanom… O autoru dječjeg romana Taylorin turbotrkač: David Baddiel pisac je i komičar. Njegove knjige za djecu: Agencija za roditelje, Upravljač za ljude, Zvjerobert, Svaki dan rođendan i Glavni klinac samo su u Velikoj Britaniji prodane u više od milijun primjeraka, a njegov prvijenac za djecu, Agencija za roditelje, osvojila je književnu nagradu Laugh Out Loud Book Award. David živi u Londonu, s obitelji. Preveo: Ozren Doležal

veljače 2021. taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ taylorin turbotrkaČ Cijena: 89,90 KN Klupska cijena: 79,91 KN TAYLORIN TURBOTRKAČ - Luda jurnjava do posljednje stanice! David Baddiel. View product.

Novi hit roman za djecu s potpisom Davida Baddiela: Svjetska uspješnica dobila je svoj hrvatski prijevod. 12.02.2021 u 09:40 ... Taylorin turbotrkač - Neprekidna uzbudljiva vožnja kroz pustolovinu koja će stare i mlade čitatelje natjerati na jurnjavu do posljednje stranice.

POVEZANE KNJIGE