Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik - Brozović, Blanka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brozović, Blanka
DIMENZIJA
10,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik.pdf
ISBN
7743644796914

OPIS

Rječnik je namijenjen učenicima osnovne škole za nastavu engleskog jezika. Sadrži približno 5000 riječi. Uz pojedine riječi uvršteni su najčešći idiomi i fraze koji su upotrijebljeni u udžbenicima engleskog jezika za osnovnu školu. Rječniku je dodan kratak pregled najosnovnijega gradiva iz gramatike engleskog jezika i popis osnovnih oblika, od kojih 130 nepravilnih glagola.

Može poslužiti i učenicima srednjih građevinskih škola. Rječnik je prijevodni i sastoji se od englesko-hrvatskog i hrvatsko ... EHTip: Englesko-Hrvatski i Hrvatsko-Engleski rječnik za Firefox (Autor Robert Katić - 2007) Prijevod riječi pod pokazivačem miša.

Rječnik sadržava: oko 15000 natuknica, ... Početna / Ured i škola / Knjige i literatura / Knjige / ENGLESKO - HRVATSKI I HRVATSKO - ENGLESKI ŠKOLSKI RJEČNIK - Višnja Grahovac, ... Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik s gramatikom.

POVEZANE KNJIGE