Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik

Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik - Brozović, Blanka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brozović, Blanka
DIMENZIJA
12,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik.pdf
ISBN
5564049034345

OPIS

Rječnik je namijenjen učenicima osnovne škole za nastavu engleskog jezika. Sadrži približno 5000 riječi. Uz pojedine riječi uvršteni su najčešći idiomi i fraze koji su upotrijebljeni u udžbenicima engleskog jezika za osnovnu školu. Rječniku je dodan kratak pregled najosnovnijega gradiva iz gramatike engleskog jezika i popis osnovnih oblika, od kojih 130 nepravilnih glagola.

Rječnik sadržava: oko 15000 natuknica, ... Početna / Ured i škola / Knjige i literatura / Knjige / ENGLESKO - HRVATSKI I HRVATSKO - ENGLESKI ŠKOLSKI RJEČNIK - Višnja Grahovac, ... Englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski džepni rječnik s gramatikom.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Ovaj je džepni rječnik napisan za potrebe širokog kruga korisnika. Obuhvaća 16000 riječi iz suvremenoga hrvatskog jezika, a sadržava i kraću gramatiku engleskoga jezika.

POVEZANE KNJIGE