Englesko hrvatski rječnik

Englesko hrvatski rječnik - Filipović, Rudolf | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Filipović, Rudolf
DIMENZIJA
5,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko hrvatski rječnik.pdf
ISBN
8885916070459

OPIS

Na 1 435 stranica obrađeno je približno 100 000 riječi i oko 100 000 fraza i idioma. Izbor riječi i fraza prati razvoj engleskog jezika u obje njegove varijante, britanskoj i američkoj. Rječnik ima tri dodatka: Engleske i američke kratice (više od 4 000 kratica iz svih područja), Izgovor vlastitih i zemljopisnih imena (više od 7 000 imena), i Nepravilne glagole (navedeni su u tri osnovna oblika s izgovorom i značenjem infinitivnog oblika).

Pravopisni je rječnik i normativni priručnik, pa se stoga u njemu uz neke riječi nalaze normativne odrednice (razg., pokr.) i normativna uputnica (>) s pomoću koje se određuje normativni status riječi. Budući da pravopisni rječnik nije jezični savjetnik, zbog izlaženja ususret korisniku ... Englesko hrvatski prevoditelj.

Izradi račun Prijavi se. English-Online . Englesko - hrvatski rječnik i hrvatsko - engleski online riječnik - rjecnik Translation for: 'englesko-hrvatski' in Croatian->English dictionary.

POVEZANE KNJIGE