Englesko hrvatski rječnik

Englesko hrvatski rječnik - Filipović, Rudolf | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Filipović, Rudolf
DIMENZIJA
8,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Englesko hrvatski rječnik.pdf
ISBN
8013021306490

OPIS

Na 1 435 stranica obrađeno je približno 100 000 riječi i oko 100 000 fraza i idioma. Izbor riječi i fraza prati razvoj engleskog jezika u obje njegove varijante, britanskoj i američkoj. Rječnik ima tri dodatka: Engleske i američke kratice (više od 4 000 kratica iz svih područja), Izgovor vlastitih i zemljopisnih imena (više od 7 000 imena), i Nepravilne glagole (navedeni su u tri osnovna oblika s izgovorom i značenjem infinitivnog oblika).

Besplatni prevoditelj tekstova i potpunih rečenica. Englesko hrvatski prevoditelj na Online-rječnik.com. Free fast-growing English to Croatian and Croatian to English online dictionary with advanced translation options. online english croatian and croatian english dictionary, online englesko hrvatski i hrvatsko engleski rječnik FREE DOWNLOAD - Hrvatsko Engleski Rječnik .

hr Englesko - hrvatski elektrotehnički rječnik objavljen je u srijedu ( # veljače) u Zagrebu. Setimes.

POVEZANE KNJIGE