Inženjerski priručnik ip-3

Inženjerski priručnik ip-3 - Grupa Autora | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
11,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Inženjerski priručnik ip-3.pdf
ISBN
5894130212394

OPIS

Inženjerski priručnik IP3 – Elektronika i telekomunikacijeSvezak Elektronika, komunikacije i električni strojevi zamišljen je kao djelo koje će obuhvatiti sve bitne teme na području elektronike, električnih komunikacija i električnh strojeva. Zahtjev da cjelokupna problematika mora biti obuhavćena jednom knjigom znatno je utjecao na odabir tema i način izlaganja materije. Želja priređivača i nakladnika ove knjige bila je da ona posluži podizanju razine elektrotehničkog znanja studenata i stručnjaka u praksi.

sv., organizacija proizvodnje. Home » Mechanical Engineering » Other » Inženjerski priručnik IP1 - Temelji inženjerskih znanja - Skupina Autora. Priručnik je prvenstveno pisan za inženjere, ali mnogi njegovi dijelovi kao što su tablice, formule i dijagrami mogu poslužiti i tehničarima. Inženjerski priručnik IP 4 - proizvodno strojarstvo - sv.

svezak - Organizacija proizvodnje. Skupina autora.

POVEZANE KNJIGE