Kuhanje i ljekovitost gljiva

Kuhanje i ljekovitost gljiva - Božac, Romano | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božac, Romano
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje i ljekovitost gljiva.pdf
ISBN
2019113063313

OPIS

Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama. Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno izazvati zanimanje šireg čitateljstva.

Bijele je boje, loptastog oblika, promjera od oko pola metra. Prema tvrdnjama stručnjaka, podupire proces hemostaze, odnosno zaustavljanja različitih oblika krvarenja.

Školska knjiga, Zagreb. Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama. Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno ... KUHANJE I LJEKOVITOST GLJIVA PDF - Ljekovito bilje · Ljekovite recepture · Pomoć za vaše zdravstvene probleme.

POVEZANE KNJIGE