Kuhanje i ljekovitost gljiva

Kuhanje i ljekovitost gljiva - Božac, Romano | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Božac, Romano
DIMENZIJA
6,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje i ljekovitost gljiva.pdf
ISBN
8998235491287

OPIS

Autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čitatelju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost, ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama. Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno izazvati zanimanje šireg čitateljstva.

Školska knjiga, Zagreb, 1997. tvrdi Kuhanje i ljekovitost gljiva knjiga je u kojoj autori na pristupačan i zanimljiv način otkrivaju čudesan svijet gljiva, vrste i rasprostranjenost te ljekovita svojstva i nove spoznaje o mogućnostima liječenja gljivama.

Knjiga obiluje izvanrednim prilozima u boji, originalnim fotografijama, a povrh svega je zanimljiva zbirka kulinarskih recepata koji pokazuju pravo bogatstvo primjene gljiva u prehrani, što će zasigurno ... KUHANJE I LJEKOVITOST GLJIVA PDF - Ljekovito bilje · Ljekovite recepture · Pomoć za vaše zdravstvene probleme. Threads: Gljive Sve o gljivama ..

POVEZANE KNJIGE