Slatke pite

Slatke pite - Biluš, Ivanka, Brkan, Božica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka, Brkan, Božica
DIMENZIJA
4,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Slatke pite.pdf
ISBN
7336307047412

OPIS

Pite su među rijetkim poslasticama koje su popularne u cijelom svijetu. One mogu biti izvrsno malo samostalno jelo. Pripremaju su brzo, mogu biti jednostavne i vrlo raskošne. Ovi recepti vas uvode u njihov svijet. Uživajteu pripremi i razveselite obitelji…

Mogu biti prevrnute, gde je voće donji sloj, ali posle pečenja postaje gornji, jer pitu prevrćemo. TorteKolaciRecepti.com je websajt osmišljen sa namerom da onima koji preterano uživaju u slatkišima pomogne da pronađu recepte za torte i kolače, slatke pite i rolate, sladolede i mnoge druge poslastice. Tag slatke-pite-i-kolaci. Poredaj po Cool faktoru Datumu objave.

Mogu biti od umešenog testa sa maslacem, margarinom, sirom, od lisnatog testa, voćne, mesne, od povrća, pa čak i bez kora. Mogu biti prevrnute, gde je voće donji sloj, ali posle pečenja postaje gornji, jer pitu prevrćemo. TorteKolaciRecepti.com je websajt osmišljen sa namerom da onima koji preterano uživaju u slatkišima pomogne da pronađu recepte za torte i kolače, slatke pite i rolate, sladolede i mnoge druge poslastice. Tag slatke-pite-i-kolaci.

POVEZANE KNJIGE