Dnevnik sentimentalnog ubojice

Dnevnik sentimentalnog ubojice - Sepulveda, Luis | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sepulveda, Luis
DIMENZIJA
8,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Dnevnik sentimentalnog ubojice.pdf
ISBN
7012428813096

OPIS

Čileanski pisac Luis Sepúlveda poznat je čitalačkoj publici po svojim romanima, a dvije kratke pričama objedinjene u ovoj knjizi njegovi su najbolji tekstovi iz područja kriminalističkog žanra, napisani u najboljoj tradiciji krimića Simeona, Le Carréa ili Chandlera.U prvoj nas priči plaćeni ubojica vodi od Pariza do Madrida ili Istanbula do Meksika u potrazi za svojom žrtvom, a u drugoj zalazimo u nepoznati svijet Anaré Indijanaca, tajanstvenih stanovnika južnog Brazila.

Rijeka broj računa: HR7024020061100640114 "Iz profila ubojice kojeg je izradila policija može se zaključiti da sam to ja. Tijela su nađena blizu moje kuće.

Pregledajte najnovije objavljene vijesti odmah! Dnevnik sentimentalnog ubojice, V.B.Z., Zagreb 2000. Luis Sepúlveda: El diario de un killer sentimental Najpoznatije Sepulvedine knjige su "Starac koji je čitao ljubavne romane", "Priča o galebu i o mačku koji ga je naučio letjeti", "Dnevnik sentimentalnog ubojice" i drugi.

POVEZANE KNJIGE