I ponovno, ljubav

I ponovno, ljubav - Lessing, Doris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lessing, Doris
DIMENZIJA
9,94 MB
NAZIV DATOTEKE
I ponovno, ljubav.pdf
ISBN
1685697422531

OPIS

I ponovno, ljubav je roman koji s neodoljivom strašću istražuje prirodu i porijeklo ljubavi i njene nesmiljene sposobnosti da nas preplavi i iznenadi. Kombinacija autoričine strastvene uključenosti i sposobnosti da se odmakne i sagleda ono što se zbiva, ili će se zbiti, nešto je što ne nalazimo ni kod jednog romanopisca današnjice, osim možda Saula Bellowa, i pokojnog Anthonyja Burgessa.

PJEVAČICA i voditeljica Minea otkrila je na svom Instagram profilu da se ponovno suočava s krađom osobnih fotografija i podataka koje netko koristi za promociju određenih proizvoda. Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. Naša voditeljica ponovno ljubi, a otkrila je i još jednu predivnu vijest: "To može značiti samo jedno - sreću i ljubav" Piše M.S.

u 15:30 1 komentara 1615 prikaza SAMO LJUBAV. VIDEO: Labud amputiranog krila od jutros je ponovno slobodan.

POVEZANE KNJIGE