I ponovno, ljubav

I ponovno, ljubav - Lessing, Doris | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lessing, Doris
DIMENZIJA
6,17 MB
NAZIV DATOTEKE
I ponovno, ljubav.pdf
ISBN
5594116971637

OPIS

I ponovno, ljubav je roman koji s neodoljivom strašću istražuje prirodu i porijeklo ljubavi i njene nesmiljene sposobnosti da nas preplavi i iznenadi. Kombinacija autoričine strastvene uključenosti i sposobnosti da se odmakne i sagleda ono što se zbiva, ili će se zbiti, nešto je što ne nalazimo ni kod jednog romanopisca današnjice, osim možda Saula Bellowa, i pokojnog Anthonyja Burgessa.

PJEVAČICA i voditeljica Minea otkrila je na svom Instagram profilu da se ponovno suočava s krađom osobnih fotografija i podataka koje netko koristi za promociju određenih proizvoda. Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna ne uspijeva prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi jednostavnoj svakodnevnici u maloj sredini, daleko od gradske vreve. Naša voditeljica ponovno ljubi, a otkrila je i još jednu predivnu vijest: "To može značiti samo jedno - sreću i ljubav" Piše M.S.

Godinama nakon smrti muža koji je bio legendarni kompozitor, Hanna odbija prihvatiti svoj život bez njega. Pokušava se prilagoditi životu u maloj sredini, daleko od gradske vreve. Ljubav osvetnika: Ponovno se dižu s dna, hoće li Miran i Rejan ovaj put pobjeći daleko od svih? 2.3.2021 / 09:02 / Zanimljivosti Bit ljubavi je bliskost - prema osobi, objektu, sebi, Svemiru ili Bogu ili nedefiniranom Višem redu.

POVEZANE KNJIGE