Ispovijest hodočasnika

Ispovijest hodočasnika - Arias, Juan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arias, Juan
DIMENZIJA
6,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijest hodočasnika.pdf
ISBN
9001117631679

OPIS

Razgovori-ispovijesti s Paulom Coelhom vođeni su u njegovom stanu u Rio de Janeiru, ponad očaravajuće plaže Copacabana. A tih dugih razgovora, Coelho je otvorio dušu i razotkrio, po prvi put, bolne trenutke svoje prošlosti, u kojoj je zavirio u ponor droge, crne magije i sotonizma, iskusio boravak u umobolnici, uhićenje i mućenje. Coelho nikad nije bio od onih što jednostavno prihvaćaju zadane društvene norme, oduvijek je tragao za nečim novim što ga je navelo da isproba sve dobro i sve loše što mu se našlo na putu. Kroz prijateljske i neusiljene razgovore s Juanom Ariasom izranja u punom sjaju skrivena i složena osobnost brazilskog pisca.

Vaša košarica je prazna. Pretraži ISPOVIJESTI RUSKOG HODOČASNIKA.

"oao sam se s vama oprostiti i zahvaliti za kransku ljubav prema meni, nedostojnom hodoasniku. 2n mi ree: 4 1eka og blagoslovi put tvoj+ 0 kako da mi nisi nita rekao o sebi ... Paulo Coelho: Ispovijest hodočasnika Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE