Ispovijest hodočasnika

Ispovijest hodočasnika - Arias, Juan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arias, Juan
DIMENZIJA
9,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijest hodočasnika.pdf
ISBN
6261171609133

OPIS

Razgovori-ispovijesti s Paulom Coelhom vođeni su u njegovom stanu u Rio de Janeiru, ponad očaravajuće plaže Copacabana. A tih dugih razgovora, Coelho je otvorio dušu i razotkrio, po prvi put, bolne trenutke svoje prošlosti, u kojoj je zavirio u ponor droge, crne magije i sotonizma, iskusio boravak u umobolnici, uhićenje i mućenje. Coelho nikad nije bio od onih što jednostavno prihvaćaju zadane društvene norme, oduvijek je tragao za nečim novim što ga je navelo da isproba sve dobro i sve loše što mu se našlo na putu. Kroz prijateljske i neusiljene razgovore s Juanom Ariasom izranja u punom sjaju skrivena i složena osobnost brazilskog pisca.

MARC zapis - ID: 30944 ... Ispovijesti ruskog hodočasnika svojem duhovnom ocu. Ova knjiga nije drugo nego upravo pokušaj opisati osobno iskustvo jednog ruskog pobožnika - bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i u postupnom postizavanju nutarnje, neprestane i žarke molitve.

Ova knjiga nije drugo nego upravo pokušaj opisati osobno iskustvo jednog ruskog pobožnika - bogotražitelja na njegovu putu traženja lica Božjega, na njegovu usavršavanju u poniznosti i u vježbanju i u postupnom postizavanju nutarnje, neprestane i žarke molitve. ... Dimenzije: 12,00 x 20,00 cm.Opseg: 195 stranica.Uvez: meki, plastificiran.Stanje knjige: odlično; sitno oštećenje donjeg ruba prednje korice.Biblioteka Djela Paula Coelha.Prvo izdanje.Sa španjolskog prevela: Željka Somun.S poleđine knjige:Razgovori-ispovijesti s Paulom Coelhom vođeni su u njegovom stanu u… Na uobičajenim mjestima nismo pronašli nikakve recenzije.

POVEZANE KNJIGE