Ispovijest hodočasnika

Ispovijest hodočasnika - Arias, Juan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Arias, Juan
DIMENZIJA
5,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Ispovijest hodočasnika.pdf
ISBN
5276068448662

OPIS

Razgovori-ispovijesti s Paulom Coelhom vođeni su u njegovom stanu u Rio de Janeiru, ponad očaravajuće plaže Copacabana. A tih dugih razgovora, Coelho je otvorio dušu i razotkrio, po prvi put, bolne trenutke svoje prošlosti, u kojoj je zavirio u ponor droge, crne magije i sotonizma, iskusio boravak u umobolnici, uhićenje i mućenje. Coelho nikad nije bio od onih što jednostavno prihvaćaju zadane društvene norme, oduvijek je tragao za nečim novim što ga je navelo da isproba sve dobro i sve loše što mu se našlo na putu. Kroz prijateljske i neusiljene razgovore s Juanom Ariasom izranja u punom sjaju skrivena i složena osobnost brazilskog pisca.

Isporuka putem pošte dolazi u obzir ako je iznos 100 kn ili veći. Zagreb i bliža okolica: dostava besplatna ako je narudžba 100 ili više kn.

Zanimljivosti Sporedni učinci hodočašća - otvaranje gostinjaca i svratišta. Pravci hodočašća su ujedno bili putovi trgovine, stjecanja novih znanja i iskustava, ali i zabave.

POVEZANE KNJIGE