Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe

Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe - RoAne, Susan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
RoAne, Susan
DIMENZIJA
3,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe.pdf
ISBN
6931822499290

OPIS

Jeste li ikada ušli u prostor prepun nepoznatih lica, bilo da se radilo o poslovnom domjenku, sastanku ili koktel zabavi i smjesta osjetili nelagodu? U ovoj knjizi čarobnica sklapanja poznanstava Susan RoAne pruža vam oruđa i postupke za umješno ophođenje u svim situacijama tako da se suvereno gibate bilo kojim prostorom. Otkriva zapreke na cesti koje nas priječe u nastojanju da upoznamo nove osobe, razvijemo nove kontakte i uspostavimo veze koje će se pretvoriti u osobne i poslovne odnose. Susan nudi praktičan lijek za nadilaženje svake zapreke. Naučit ćete kako se ohrabriti da biste se ponašali šarmantno i otmjeno, kako glatko započeti i završiti razgovor, kako i kada se služiti humorom, i kako susretljivo i srdačno slijediti jednostavna pravila bontona. Knjiga Kako ostaviti dobar dojam promovirajući sebe promijenit će vam život jer je rezultat desetogodišnjeg skupljanja podataka sa stotina prezentacija i govora. U njoj su i dva nova poglavlja; Kako obrađivati virtualni prostor i Kako obrađivati sobu s tehnoigračkama.

Najvažnija stvar na novom poslu je da se dobro predstavite. Uvodni nastup ključan je za povezivanje s budućim suradnicima ...

Uhvatite li, dok govorite, neki predmet koji vam je na dohvat ruke, može ostaviti dojam opuštenosti. Ili kao da pokazujete kako se želite približiti osobi s kojom razgovarate.

POVEZANE KNJIGE