Kvantno liječenje

Kvantno liječenje - Chopra, Deepak | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Chopra, Deepak
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Kvantno liječenje.pdf
ISBN
1408585577584

OPIS

Mnogi od nas više se ne zadovoljavaju jednostavnim, materijalističkim tumačenjima zdravlja i oboljenja. Pacijenti na svoje doktore vrše utjecaj da se ovi bolje upoznaju s drugim i drukčijim medicinskim tradicijama, a zauzvrat liječnici počinju zamjećivati dobrobit koju takav pristup donosi njihovim pacijentima. Doktor Deepak Chopra, američki endokrinolog svjetskoga glasa, ponudio nam je povijesni pregled razumijevanja dostignuća zapadnjačke medicine i tradicije ajurvedskog liječenja. Njegova medicinska teorija duše i tijela, nazvana kvantno liječenje, pruža nam saznanja i obavijesti o procesu izlječenja raka, dijabetesa, koronarnih oboljenja… Knjiga koja će zasigurno utjecati na medicinsku praksu i koju vrijedi imati na polici jer ćete joj se često vraćati.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 15339 ... Kvant (od lat.

Opažanje onoga, što je prava priroda materijalnog svijeta, doživljava promjenu. Posts about kvantni internet written by Ljubiša Prica, Maja Čohan, i robertbertovic Kristalna terapija i kvantno liječenje dvije su pseudoznanstvene struje u kojima geometrija ima duboko duhovno značenje Podrijetlo geometrije seže u drevni Egipat, kada su stvoreni prvi zemaljski mjerni sustavi za ograničavanje poplavljenog teritorija nakon periodičnih poplava rijeke Nil.Tako se u civilizaciji ogrezloj u duhovnost pojavila ... Kvantno sprezanje je fizikalni fenomen koji se pojavljuje kada parovi ili skupine čestica nastanu ili međudjeluju na takav način da se kvantno stanje pojedinačnih čestica ne može utvrditi neovisno o drugim česticama, čak i ako čestice u pitanju dijele velike udaljenosti - umjesto toga, mora se uzeti kvantno stanje sustava kao cjeline. ... Superknjižara je specijalizirana za prodaju knjiga na domaćem i inozemnom tržištu.

POVEZANE KNJIGE