Kvintet solo

Kvintet solo - Krmpotić, Vesna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krmpotić, Vesna
DIMENZIJA
5,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Kvintet solo.pdf
ISBN
2888745724004

OPIS

Kvintet solo novi je rukopis ugledne hrvatske poetese Vesne Krmpotić.Za Kvintet solo moglo bi se reći da se doima kao bajka, garnirana esejističkim fragmentima ispod kojih se uvijek sluti jedno te isto: potraga za apsolutom. Kao što je Hermann Hesse na početku svog davno kanoniziranog romana Stepski vuk stavio natuknicu samo za luđake, tako bi na početku mnogih Vesninih knjiga, pa i ove, najnovije, mogla stajati uputa samo za djecu. Ili, točnije, samo za one koji su sačuvali djetinju imaginaciju i stalnu sposobnost čuđenja!

godine i u tom je periodu održao niz zapaženih koncerata diljem Hrvatske i inozemstva. Program ansambla vrlo je raznovrstan.

, Drone Huntera, Cold Snapa pa do različitih solo izvođača koji su se prometnuli na sceni (Diyala, ... Kvintet je osnovao Mario Kolarević, a uz njega u skupini sviraju još Ivan Kolarević, Dražen Štefan, Ivan Lebinac i Darko Hideg. Aranžmane za skladbe Schuberta, Mozarta, Šostakoviča i drugih napisao je voditelj Hrvatskog Brass kvinteta Vanja Lisjak.

POVEZANE KNJIGE