Ljubav, ljubav…

Ljubav, ljubav… - Dorrie, Doris | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
9,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubav, ljubav….pdf
ISBN
3190283274682

OPIS

Knjiga Ljubav, ljubav… münchenske filmske redateljice Doris Dőrrie nastala je u suradnji s Volkerom Wachomteom, a na osnovi istoimenog televizijskog filma Doris Dőrrie.Po prvi puta Doris Dőrrie ljubav, svoju omiljenu temu, obrađuje dokumentarno sakupivši intervjue s trinaest njemačkih parova. Autorica je vodila razgovore s parovima različitih socijalnih skupina, obrazovnih nivoa i seksualnih opredjeljenja unutar suvremenog njemačkog društva – od domaćice, majke petero djece, šumarskog pomoćnika, pretilih ljudi, homoseksualaca, lezbijki, para patuljastog rasta…. Svi oni progovaraju o osjetljivim temama kao što su potraga za partnerom, ljubomora, bliskost, sloboda, sreća, bijes, povjerenje, prijevara, a njihove priče o ljubavi i vezi Dőrrie secira drsko i duhovito pokazajući kako je stvarnost ponekad čudnija od same fikcije.

Joseph Ratzinger / Benedikt XVI. Papa emeritus čini iznimku i ponovno nam progovara.

Neuzvraćena ljubav se odnosi na one osjećaje ljubavi koji nisu uzvraćeni. Isto tako postoje mnogi ... Muzika: Saša Nikolić Tekst: Milan MiletićAranžman: Saša NikolićVideo: David Meržan - The Eye VideoModel: Milica Šumić🎶 Download 🎶iTunes: USKOROGoogle play:... Ljubav je predivna, ispunjena srećom, nekada i boli, ali za sve postoji zato na zašto pa tako i za ljubav.

POVEZANE KNJIGE