Najveća prilika u povijesti svijeta

Najveća prilika u povijesti svijeta - Kalench, John | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalench, John
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Najveća prilika u povijesti svijeta.pdf
ISBN
5537269204230

OPIS

U Najvećoj prilici u povijesti svijeta autor, vodeći svjetski trener, savjetnik i vizionar umreženog marketinga, daje niz savjeta za poboljšanje i proširenje poslovnih strategija u poduzetništvu i industriji umreženog marketinga. Kroz povijesni pregled razvoja industrije umreženog marketinga i točnog opisa onoga što ta industrija jest, a što su predrasude o istoj, autor nas sustavno informira o značenju i ulozi umreženog marketinga u okviru svjetske industrije i poduzetništva današnjice te nam pruža mogućnost da dobro informirani sami procijenimo koju i kakvu priliku može pružiti uključivanje ili pokretanje vlastitiog posla u u mrežnom marketingu.

Povijest postanka crkve datira iz 1813. godine, kada je Tomasz Kłossowski, poljski vojnik koji se borio pod Napoleonom u blizini Leipziga teško ranjen.

Sada je situacija znatno drukčija. 'Cicada 3301' - najveća misterija digitalnog svijeta. Kada su korisnici interneta u januaru 2012.

POVEZANE KNJIGE