Najveća prilika u povijesti svijeta

Najveća prilika u povijesti svijeta - Kalench, John | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kalench, John
DIMENZIJA
8,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Najveća prilika u povijesti svijeta.pdf
ISBN
8971775864571

OPIS

U Najvećoj prilici u povijesti svijeta autor, vodeći svjetski trener, savjetnik i vizionar umreženog marketinga, daje niz savjeta za poboljšanje i proširenje poslovnih strategija u poduzetništvu i industriji umreženog marketinga. Kroz povijesni pregled razvoja industrije umreženog marketinga i točnog opisa onoga što ta industrija jest, a što su predrasude o istoj, autor nas sustavno informira o značenju i ulozi umreženog marketinga u okviru svjetske industrije i poduzetništva današnjice te nam pruža mogućnost da dobro informirani sami procijenimo koju i kakvu priliku može pružiti uključivanje ili pokretanje vlastitiog posla u u mrežnom marketingu.

Najmanji pad ima u zadnjem tjednu Azija s -2,0 posto, a najveći Afrika s -26,0 posto. O tome da su sve krivulje rasta broja slučajeva na tjednoj sada u negativnoj zoni tj.

kad su upisali najveći negativni niz u povijesti kluba, 15 poraza zaredom. Također, samo 84 ubačena poena najmanje je što su Rocketsi utrpali suparnicima od studenog 2018., a ako se zna kako su jadno izgledali tijekom ogleda ... Porinuta je prije 41 godinu u tadašnjem Sovjetskom Savezu, dugačka je 172 metra, ima 700 članova posade te se smatra najopasnijim plovilom iz vremena Hladnog rata.

POVEZANE KNJIGE