Raymond Carver i ja

Raymond Carver i ja - Gallagher, Tess | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gallagher, Tess
DIMENZIJA
6,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Raymond Carver i ja.pdf
ISBN
9650916097563

OPIS

Napisi u ovoj knjizi – uvod, eseji, intervju, pisma i dnevnički zapisi – rijetke su zabilješke koje prate postojanje ravnopravnih, a načinio ih je jedan od njih. Sad kad sam ih pročitao sve, mislim da shvaćam i cijenim bar dio užitaka koje je Raymond Carver nalazio u svojoj svakodnevnici s Tess Gallagher, u trenucima kad je promatrao izbliza kako u njoj pronalazi nadahnuće, kako se ono brzo i u potpunosti uspinje u pjesnički um onoga drugoga i tamo se razvija u nešto što ih je oboje ispunjavalo divljenjem i uzvisivalo. Također sam zahvalan, što ne mogu u potpunosti iskazati, za priliku da im budem pratilac – za Tessin poziv da s njom stvorim ovu knjigu. Greg Simon

(Clatskanie, 25 mei 1938 - Port Angeles, 2 augustus 1988) was een Amerikaans schrijver en dichter. Hij werd vooral bekend door zijn puntige, schijnbaar laconiek geschreven korte verhalen.

Raymond Carver was born in Clatskawie, Oregon in 1938. He was educated at Humboldt State College (now California State University, Humboldt) and University of Iowa. Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov Raymond Carver i ja autora Gallagher, Tess.

POVEZANE KNJIGE