Recepti iz vegetine kuhinje

Recepti iz vegetine kuhinje - Biluš, Ivanka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka
DIMENZIJA
8,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Recepti iz vegetine kuhinje.pdf
ISBN
8628783699525

OPIS

Dobrodošli u Vegetinu Kuhinju, inspiriranu najpoznatijim od proizvoda s markom iz Podravke. Ta topla kulinarska institucija uvijek je otvorena svim potrošačima.Pomaže vam da iskažete najbolje od svojih kulinarskih talenata, omogućuje raznolikost bitnu za istinski užitak pripreme i kušanja jela, te praktičnost kao temelj nesputane kreacije. Recepti iz vegetine kuhinje objavljeni su u brojnim knjigama i časopisima, a gotovo četvrt stoljeća predstavlja ih i popularna televizijska serija Male tajne velikih majstora kuhinje, u kojoj sudjeluju kuhari, ugledni šefovi kuhinja iz gotovo cijelog svijeta, poznata lica iz svijeta umjetnosti, estrade i sporta, te anonimni zaljubljenici u dobro jelo.

Prekrši pravila, improviziraj… naoružaj se poznatim i kreni u nepoznato. A da bi samopouzdanje bilo na visini, tu je Vegeta koja ti... Knjiga "Recepti iz Vegetine kuhinje" na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Vegetine recepte s kojima ćete isprobati nove izazove i pripremiti raznolike okuse.

Knjiga na vrlo zanimljiv, neuobičajen i svjež način mirisima, bojama i okusima vodi ravno u vašu kuhinju. Ukusni recepti ... Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Urađeno ohladiti pod prijanjajućom folijom, izmixati i dodati umućeni šlag (ne premutiti ga).

POVEZANE KNJIGE