Recepti iz vegetine kuhinje

Recepti iz vegetine kuhinje - Biluš, Ivanka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka
DIMENZIJA
9,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Recepti iz vegetine kuhinje.pdf
ISBN
9807871351136

OPIS

Dobrodošli u Vegetinu Kuhinju, inspiriranu najpoznatijim od proizvoda s markom iz Podravke. Ta topla kulinarska institucija uvijek je otvorena svim potrošačima.Pomaže vam da iskažete najbolje od svojih kulinarskih talenata, omogućuje raznolikost bitnu za istinski užitak pripreme i kušanja jela, te praktičnost kao temelj nesputane kreacije. Recepti iz vegetine kuhinje objavljeni su u brojnim knjigama i časopisima, a gotovo četvrt stoljeća predstavlja ih i popularna televizijska serija Male tajne velikih majstora kuhinje, u kojoj sudjeluju kuhari, ugledni šefovi kuhinja iz gotovo cijelog svijeta, poznata lica iz svijeta umjetnosti, estrade i sporta, te anonimni zaljubljenici u dobro jelo.

Social. Mail © Bilješke o knjigama izrađene su na osnovu informacija dobivenih od nakladnika i njihove dodatne uredničke obrade temeljem uvida u sadržaj knjige, te se kao ... Autor: Ivanka Biluš, Cirila Rode, Božica Brkan Izdavač: Alfa, Zagreb/ Podravka, Koprivnica Godina izdanja: 2002.

Ukusni recepti jednostavno su podijeljeni na pet cjelina, prema pet osnovnih namirnica: tjestenina, riža, okruglice, pizze, palačinke; zatim jela s povrćem, jela s gljivama i jajima, jela s mesom (piletinom, puretinom, teletinom, junetinom, svinjetinom, janjetinom, divljači) te jela s ribom. Kuhinja i recepti Kako pravilno odmrznuti meso, voće, povrće i gotova jela. Ovako ćete pravilno odmrznuti meso, povrće, voće i gotova jela.

POVEZANE KNJIGE