Savjetovanje i terapija u tugovanju

Savjetovanje i terapija u tugovanju - Worden, J.W. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Worden, J.W.
DIMENZIJA
10,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Savjetovanje i terapija u tugovanju.pdf
ISBN
7269958071363

OPIS

Ova knjiga je Biblija za one koji se bave gubicima i procesom tugovanja. To je izravan, jasno usmjeren, praktičan, razuman i sažet radni tekst. Kad bi vam bila dostupna samo jedna knjiga o savjetovanju u procesu tugovanja, ovo je ona koju biste trebali izabrati. Čitatelji prvog i drugog izdanja uočit će da sam dotjerao neka svoja razmišljanja, a pronaći će i nekoliko novih područja rasprave. Model za razumijevanje reakcija na gubitak sad uključuje ne samo Zadatke u procesu tugovanja već i Posrednike u tugovanju. Savjetovatelji koji rade s ljudima koji su doživjeli gubitak trebaju u svojem radu razumjeti i koristiti i jedne i druge. Snovi mogu biti korisni dodaci u proradi gubitka, te je u knjigu uključen odjeljak koji opisuje kako ih koristiti. Iz sadržaja Privrženost, gubitak i doživljaj gubitka; Razumijevanje procesa tugovanja; Savjetovanje u procesu tugovanja: ublažavanje uobičajenih reakcija na gubitak; Abnormalne reakcije u procesu tugovanja: otežano tugovanje; Terapija u procesu tugovanja: razrješenje otežanog tugovanja; Proces tugovanja nakon posebnih vrsta gubitka; Proces tugovanja i obiteljski sustavi; Savjetovateljevi vlastiti gubici i proces tugovanja; Izobrazba za savjetovanje u procesu tugovanja.

Cilj terapije u procesu tugovanja je ponešto drugačiji od cilja savjetovanja u tugovanju. Kod savjetovanja, pojedinca koji je nedavno doživio gubitak potiče se da prođe kroz zadatke tugovanja, kako bi se proces tugovanja uspješno priveo kraju. Savjetovanje i terapija u tugovanju.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Savjetovanje i terapija u tugovanju : priručnik za stručnjake u području zaštite mentalnog zdravlja Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE