Savjetovanje i terapija u tugovanju

Savjetovanje i terapija u tugovanju - Worden, J.W. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Worden, J.W.
DIMENZIJA
11,17 MB
NAZIV DATOTEKE
Savjetovanje i terapija u tugovanju.pdf
ISBN
5752529683482

OPIS

Ova knjiga je Biblija za one koji se bave gubicima i procesom tugovanja. To je izravan, jasno usmjeren, praktičan, razuman i sažet radni tekst. Kad bi vam bila dostupna samo jedna knjiga o savjetovanju u procesu tugovanja, ovo je ona koju biste trebali izabrati. Čitatelji prvog i drugog izdanja uočit će da sam dotjerao neka svoja razmišljanja, a pronaći će i nekoliko novih područja rasprave. Model za razumijevanje reakcija na gubitak sad uključuje ne samo Zadatke u procesu tugovanja već i Posrednike u tugovanju. Savjetovatelji koji rade s ljudima koji su doživjeli gubitak trebaju u svojem radu razumjeti i koristiti i jedne i druge. Snovi mogu biti korisni dodaci u proradi gubitka, te je u knjigu uključen odjeljak koji opisuje kako ih koristiti. Iz sadržaja Privrženost, gubitak i doživljaj gubitka; Razumijevanje procesa tugovanja; Savjetovanje u procesu tugovanja: ublažavanje uobičajenih reakcija na gubitak; Abnormalne reakcije u procesu tugovanja: otežano tugovanje; Terapija u procesu tugovanja: razrješenje otežanog tugovanja; Proces tugovanja nakon posebnih vrsta gubitka; Proces tugovanja i obiteljski sustavi; Savjetovateljevi vlastiti gubici i proces tugovanja; Izobrazba za savjetovanje u procesu tugovanja.

To je ugovorna terapija, gdje se između klijenta i terapeuta jasno definira tema na kojoj klijent želi raditi, kao i namjera/rješenje prema kojem je usmjeren. This web site uses cookies to deliver its users personalized dynamic content. You are hereby informed that cookies are necessary for the web site's functioning and ... Grupna terapija; Pomoć i podrška ženama u poslijeporođajnoj depresiji; Psihoterapija i savjetovanje; Roditelje više brine društveni status u školi nego loše ocjene, Jutarnji list, 28.08.2017.

Pronađite djelo na webshopu Knjižare Ljevak. Savjetovanje i terapija u tugovanju : priručnik za stručnjake u području zaštite mentalnog zdravlja Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE