Dvanaest hodočasnika

Dvanaest hodočasnika - Marquez, Gabriel Garcia | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Marquez, Gabriel Garcia
DIMENZIJA
10,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Dvanaest hodočasnika.pdf
ISBN
1239696482021

OPIS

Za Gabriela Garcíju Márqueza, jednog od najpoznatijih latinoameričkih pisaca, dobitnika Nobelove nagrade 1982. godine, zna se da je iznimno vješt pisac, autor mnogih nezaboravnih knjiga koje su odavno postale dio zajedničkog, planetarnog čitateljskog iskustva. Mnogi tvrde da je najljepša Márquezova knjiga upravo zbirka pripovijedaka Dvanaest hodočasnika, jer je baš svaka od ovih priča, bez ikakvih pretjerivanja, pročišćena do granice savršenstva. Čitatelji u Hrvatskoj su prepoznali Dvanaest hodočasnika kao jednu od onih knjiga koje uvijek iznova plijene svojom jednostavnošću i pitkošću, pa je doživjela već nekoliko hrvatskih izdanja. Ovog puta, Dvanaest hodočasnika izlazi u izdanju nakladničke kuće VBZ, i to u novom i maestralnom prijevodu Nine Lanović.

godine, zna se da je iznimno vješt pisac, autor mnogih nezaboravnih knjiga koje su odavno postale dio zajedničkog, planetarnog čitateljskog iskustva. Mnogi tvrde da je najljepša Márquezova knjiga upravo zbirka pripovijedaka "Dvanaest hodočasnika", jer je baš svaka od ovih ... Čitatelji u Hrvatskoj su prepoznali 'Dvanaest hodočasnika' kao jednu od onih knjiga koje uvijek iznova plijene svojom jednostavnošću i pitkošću, pa je doživjela već nekoliko hrvatskih izdanja.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

POVEZANE KNJIGE