Grad zvijeri

Grad zvijeri - Allende, Isabel | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Allende, Isabel
DIMENZIJA
3,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Grad zvijeri.pdf
ISBN
2675331206568

OPIS

Alexander Cold doživjet će pustolovinu koju neće nikada zaboraviti: mora pratiti u Amazonu svoju ekscentričnu baku Kate, koja za časopis International Geographic piše članak o čudnom i nepoznatom stvorenju zvanom Zvijer. Novi svijet otvara se pred njegovim očima: ne samo bujna i nepoznata prašuma sa svojim neobičnim stanovnicima, nego i svijet najmračnijih strana ljudske prirode. Na svom nezaboravnom putovanju Alexander će upoznati i djevojčicu Nadiju, s kojom sklapa trajno prijateljstvo, a tu su i vrač Walimai, majmunčić Borobá, poglavica Iyomi i mnogi, mnogi drugi… Isabel Allende rodila se 1942. u Peruu, a odrasla je u Čileu. Nakon pada vlade Salvadora Allendea napustila je domovinu. Autorica je romana Kuća duhova, Eva Luna, O ljubavi i sjeni, Beskonačni plan, Kći sreće, Portret u sepiji, romana za mlade Grad zvijeri, zbirke pripovijedaka Priče Eve Luna, te memoara Paula, Afrodita i Moja izmišljena zemlja. Isabel Allende živi u Kaliforniji i ubraja se među najčitanije pisce u Latinskoj Americi, SAD-u i Europi.

Posebno kada zvijer želi istim gradom vladati, a ljepotica samo želi pobjeći. Facebook. Instagram.

Centrala gradske uprave 01/610 1111 ili s mobitela *111 . Press - novinari | Mapa weba | Impressum | Uvjeti korištenja ... Pomalo neobična imena, „Vlaški grad" je istaknuti, stjenoviti dio iznad Male Paklenice, te jedan od najslikovitijih vidikovaca na području cijelog Nacionalnog parka Paklenica.Tko još nije išao uživati na Paklenicu, ne zna što je propustio, brzo guglajte i tražite neke od mnogih staza koje će vas odvesti u neslućene prirodne ljepote i uputite se u istraživanje čim to situacija ... Zvijeri / Podzemni grad / Flashpoint .

POVEZANE KNJIGE