Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2

Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2 - Dautović, Matija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dautović, Matija
DIMENZIJA
10,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2.pdf
ISBN
8983207011395

OPIS

Hrvatsko-ruski rječnik svezak 1-2 (svezak 1 od A do O – svezak 2 P do Ž) Ovaj enciklopedijski rječnik važan je i vrijedan doprinos hrvatskoj leksikografiji i namijenjen je domaćoj i stranoj javnosti. Posebice će se njime služiti jezični stručnjaci, slavisti, prevoditelji, studenti, poslovni ljudi.. Rječnik sadrži približno 100 000 akcentuiranih natuknica, brojne fraze i izraze, popis zemljopisnih naziva te opsežnu bibliografiju. Posebna je pozornost pridana načinu kako određenu riječ povezati u rečenicu, primjerice uz hrvatske prijedloge upućuje se na padež s kojim se rabe, navode se najvažnije razlike između hrvatskih i ruskih sintanktičnih veza, upozorava se na sintaktičnu i stilsku uporabu neke riječi u tekstu i slično, čime se uvelike uvećava vrijednost ovog rječnika za sve korisnike.

Kvalitetni online rječnici, prijevodi, konverzacije, gramatike, teme i jezične igre besplatno. Tajsko-hrvatski Talijansko-hrvatski Tursko-hrvatski Ukrajinsko-hrvatski Vijetnamsko-hrvatski.

eVisitor - Informacijski sustav za prijavu i odjavu turista. Rusko hrvatsko srpski rječnik book. Read reviews from world's largest community for readers.

POVEZANE KNJIGE