Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2

Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2 - Dautović, Matija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dautović, Matija
DIMENZIJA
9,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-ruski rječnik sv.1-2.pdf
ISBN
1447097641192

OPIS

Hrvatsko-ruski rječnik svezak 1-2 (svezak 1 od A do O – svezak 2 P do Ž) Ovaj enciklopedijski rječnik važan je i vrijedan doprinos hrvatskoj leksikografiji i namijenjen je domaćoj i stranoj javnosti. Posebice će se njime služiti jezični stručnjaci, slavisti, prevoditelji, studenti, poslovni ljudi.. Rječnik sadrži približno 100 000 akcentuiranih natuknica, brojne fraze i izraze, popis zemljopisnih naziva te opsežnu bibliografiju. Posebna je pozornost pridana načinu kako određenu riječ povezati u rečenicu, primjerice uz hrvatske prijedloge upućuje se na padež s kojim se rabe, navode se najvažnije razlike između hrvatskih i ruskih sintanktičnih veza, upozorava se na sintaktičnu i stilsku uporabu neke riječi u tekstu i slično, čime se uvelike uvećava vrijednost ovog rječnika za sve korisnike.

U rezultatima pretraživanja ćete naći... Hrvatsko ruski rječnik 1-2. Matija Dautović, Autor.

gramatička razrada. Školski rječnik hrvatskoga jezika izrađen u Institutu za hrvatski jezik i jezikoslovlje normativni je jednojezični rječnik namijenjen u prvome redu učenicima završnih razreda osnovne škole i srednjoškolcima, ali i svima koji se služe hrvatskim standardnim jezikom. Njemačko hrvatsko engleski rječnik i prevoditelj s 700.000 prijevoda i primjeraKonjugacija glagola Deklinacija imenica i kartice za učenje jezika croDict. Njemačko-hrvatski rječnik croDict nudi korisnicima već duže vrijeme i hrvatsko-engleski rječnik' Putem modula „predloži novi prijevod"... poslije 1450.

POVEZANE KNJIGE