Jučer sam plakala

Jučer sam plakala - Vanzant, Iyanla | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vanzant, Iyanla
DIMENZIJA
5,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Jučer sam plakala.pdf
ISBN
4995871575936

OPIS

Autorica bestselera Iyanla Vanzant proživjela je začudan i težak život – jedan od velikih izazova koji je razotkrio njezine čudesne darove i doveo do stečene mudrosti.Rhonda, jadno zapostavljeno i nepriznato crnačko dijete, dobiva novu snagu kada je zapadnoafrički svećenik Joruba religije promovira u Iyanlu, kraljicu majku – iznimno cijenjenu osobu u Joruba kulturi. Iyanla Vanzant je danas istaknuto ime ne samo afroameričke, već i čitave američke književne scene, cijenjena i mnogo prevođena i na druge jezike. U ovoj jednostavnoj knjizi ona koristi svoja osobna iskustva da bi pokazala kako životne nevolje mogu biti izrečene drugim riječima i iskazane drugim vizijama da bi postale pouke koje nas podučavaju dok rastemo, zacjeljujemo i učimo voljeti. Bol prošlosti ne mora biti stvarnost današnjice. Iyanla Vanzant je primjer kako jučerašnje suze postaju sjemenke današnje nade, obnavljanja i snage.

Znam da si Najsjajnija zvjezdica na nebu, ali jučer te nije trebalo posebno tražiti. Jučer si bio jedina zvjezdica na nebu! Uoči Dore Neda Parmać iz Opatije: Sve je nabijeno emocijama, jučer sam se rasplakala.

Nazvao sam suprugu Elviru koja je kazala da mu je pozlilo u Posedarju, da je bio u zadarskoj bolnici, te da je preseljen u Zagreb, u bolnicu Merkur. Na kraju razgovora Elvira se rasplakala, znao sam da nije dobro. Zvao sam još nekoliko puta, ništa.

POVEZANE KNJIGE