Kako ohrabriti svoga muškarca

Kako ohrabriti svoga muškarca - Wright, Norman H. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Norman H.
DIMENZIJA
10,10 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ohrabriti svoga muškarca.pdf
ISBN
7081404844411

OPIS

Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu.U ovoj će vam knjizi Norman Wright pokazati kako možete iskoristiti vlastite potencijale u pružanju ohrabrenja. Pokazat će vam što djeluje a što ne; kada treba govoriti a kada slušati; što reći a što ne; kao i razliku između ohrabrivanja i prigovaranja. Wright niže priče iz stvarnog života muškaraca i žena koji su pronašli kreativne načine da ohrabre jedni druge i te bi ideje također mogle poslužiti i vama. Knjiga Kako ohrabriti svog muškarca pomoći će vam da nadahnete muškarca kojeg volite da stekne veće povjerenj, hrabrost i kreativnost, te razvije dublju povezanost s vama.

No za njenu sigurnost važna je i vaša financijska stabilnost. To ne znači da trebate imati milijune kako bi stvari u vezi funkcionirale, ali želi znati da se može osloniti na odabranika ako nekada zaškripi. Kako ohrabriti svoga muškarca / H.

Ipak, mnogim lepim i uspešnim ženama to ne polazi za rukom. Dakle, pitanje koje treba postaviti je - šta to radimo pogrešno i šta možemo da ispravimo", kaže Lavak. Želite li ohrabriti tajnog obožavatelja, odjenite nešto u bojama koje vas čine pristupačnijima.

POVEZANE KNJIGE