Kako ohrabriti svoga muškarca

Kako ohrabriti svoga muškarca - Wright, Norman H. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Norman H.
DIMENZIJA
4,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ohrabriti svoga muškarca.pdf
ISBN
2150338868368

OPIS

Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu.U ovoj će vam knjizi Norman Wright pokazati kako možete iskoristiti vlastite potencijale u pružanju ohrabrenja. Pokazat će vam što djeluje a što ne; kada treba govoriti a kada slušati; što reći a što ne; kao i razliku između ohrabrivanja i prigovaranja. Wright niže priče iz stvarnog života muškaraca i žena koji su pronašli kreativne načine da ohrabre jedni druge i te bi ideje također mogle poslužiti i vama. Knjiga Kako ohrabriti svog muškarca pomoći će vam da nadahnete muškarca kojeg volite da stekne veće povjerenj, hrabrost i kreativnost, te razvije dublju povezanost s vama.

Jednako tako i oni vole vidjeti uredne i lijepo odjevene žene. Ako želite rezultate, morat ćete odvojiti vrijeme za njegovanje svoga izgleda, ali i izbora odjeće.

Muškarci su emotivne osobe, ali to ne pokazuju često. Upravo zato trebate znati kako oni traže djevojku na koju će se uvijek moći osloniti i na koju će moći računati. Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu. Kako izabrati između dva muškarca: Svi mi želimo da nađemo "savršenstvo" jer svi smo mi u potrazi za ljubavlju, koja će promeniti naš svet.

POVEZANE KNJIGE