Kako ohrabriti svoga muškarca

Kako ohrabriti svoga muškarca - Wright, Norman H. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wright, Norman H.
DIMENZIJA
10,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako ohrabriti svoga muškarca.pdf
ISBN
3609073152712

OPIS

Svakoj je ženi dana moć koja može dovesti do promjene, razvoja i ispunjenja potencijala osobitog muškarca u njenom životu.Većini muškaraca potrebno je ohrabrenje njihovih žena bez čega počesto padaju u depresiju i beznađe koje iz njih crpi kreativnu energiju, oslabljuje inicijativu i uništava vezu.U ovoj će vam knjizi Norman Wright pokazati kako možete iskoristiti vlastite potencijale u pružanju ohrabrenja. Pokazat će vam što djeluje a što ne; kada treba govoriti a kada slušati; što reći a što ne; kao i razliku između ohrabrivanja i prigovaranja. Wright niže priče iz stvarnog života muškaraca i žena koji su pronašli kreativne načine da ohrabre jedni druge i te bi ideje također mogle poslužiti i vama. Knjiga Kako ohrabriti svog muškarca pomoći će vam da nadahnete muškarca kojeg volite da stekne veće povjerenj, hrabrost i kreativnost, te razvije dublju povezanost s vama.

Molite za njega. Izdvojite si vrijeme namijenjeno molitvi za vašeg muža.

A muškarac će obožavateljici poslati poruku da je stabilan, vjeran i postojan ako odjene nešto plavo. Stoga ja važno da žene razumiju kako usamljena narav muškarca s vremenom može postati bolna i potrebna ženske skrbi. Ovo znači da je muškarcu potrebno primiti majčinsku toplinu od žene kako bi se osjećao povezan i zbrinut.

POVEZANE KNJIGE