Koji zajeb!

Koji zajeb! - Coe, Jonathan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Coe, Jonathan
DIMENZIJA
3,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Koji zajeb!.pdf
ISBN
6765241998992

OPIS

Ispisujući zabavnu priču o sudbini jedne ekscentrične engleske obitelji, engleski pisac Jonathan Coe (1961.) u romanu Koji zajeb! ispremiješao je raznorodne romaneskne žanrove – kriminalistički, humorisitički, horor i obiteljski roman na tipično postmodernistički način. Na taj način je napisao i ironičnu, kritičko-fikcionalnu analiznu stanja društva u Velikoj Britaniji krajem prošlog stoljeća, koja se čita s lakoćom i užitkom.

To je kada skines neki noviji film sa Piratebay-a i sa zadovoljstvom se uvalis u fotelju da ga pogledas i tek kada ga pustis ,shvatis da je sinhronizovan na ruski,a kompletnu sinhronizaciju radi muskarac ,koji govori i muske i zenske dijaloge.....obavezno pogledati "Sibirskog berberina",verziju u kojoj sinhronizaciju radi Nikita Mihalkov! Jedini koji je i Kutlu… Zamjeraju mu i što je mjesecima odbijao objaviti informaciju "kako je brigadirka Kosor došla do stana i koliko je života to koštalo. Ali će danas na svoje prijatelje iz HDZ-a bacati drvlje i kamenje, naravno".

Snježana Banović sigurno misli da je ZAJEB idealan za teatar. Zajeb. To je kada skines neki noviji film sa Piratebay-a i sa zadovoljstvom se uvalis u fotelju da ga pogledas i tek kada ga pustis ,shvatis da je sinhronizovan na ruski,a kompletnu sinhronizaciju radi muskarac ,koji govori i muske i zenske dijaloge.....obavezno pogledati "Sibirskog berberina",verziju u kojoj sinhronizaciju radi Nikita Mihalkov! Jedini koji je i Kutlu… Zamjeraju mu i što je mjesecima odbijao objaviti informaciju "kako je brigadirka Kosor došla do stana i koliko je života to koštalo.

POVEZANE KNJIGE