Koncert

Koncert - Bazdulj, Muharem | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bazdulj, Muharem
DIMENZIJA
12,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Koncert.pdf
ISBN
6679229797773

OPIS

Roman Muharema Bazdulja bavi se kontekstom i okolonosti koje su pratile održavanje koncerta poznate irske rock grupe U2 u Sarajevu 1997. godine.Pokušavajući opisati sva značenja ovog iznimnog dogđaja, Muharem Bazdulj je smislio originalnii okvir priče i vješto isprepleo fikcionalne i žurnalističke sastavnice pokušavajući ispričati priču o sudbini desetak likova upravo preko njihovog odnosa prema koncertu, odnosno glazbi same grupe. Roman Koncert dobio je 2. nagradu na VBZ-ovom natječaju za roman godine 2002. godine.

s obitelji živi u Splitu, a od 2000. živi i djeluje u Zagrebu. Koncert Bečke filharmonije: Tradicija duga 82 godine kao tračak normalnog u teškim vremenima.

Kultura & zabava Samo glazba i njegova Vela Luka: Tri koncerta u čast neprežaljenog Olivera Dragojevića. Kultura & zabava Koncert za pamćenje: Pijanistica Matea Leko u praznom ciparskom teatru. Koncert se odnosi na: Koncert , 1.

POVEZANE KNJIGE