Ljubavne zapetljancije

Ljubavne zapetljancije - Tokareva, Viktorija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tokareva, Viktorija
DIMENZIJA
3,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavne zapetljancije.pdf
ISBN
4966341109124

OPIS

Likovi Viktorije Tokareve bune se protiv života koji se odvija pravilnošću otkucaja sata, i ne daje prostora za spontano izražavanje i sreću. U njenim pripovijetkama junaci sanjaju o ushićenosti srca i strastvenoj ljubavi, ali se ipak ne mogu odlučiti da posegnu za njom, strahujući od neizvjesnosti. Ironično i sa živošću samosvjesna autorica priča o nevoljama u partnerstvu ruskih emancipiranih žena. Svaki redak koji Tokareva napiše pun je čovječnosti i ljubavi za čovjeka, a svaka stranica – iznenađenje! S maksimalnim uvažavanjem čitala sam njene, tako stvarne a i komične pripovijetke koje oduševljavaju. Alice SchwarzerViktorija Tokareva piše kao Transsibirska željeznica – u ekstazi i s punom parom vodi u veličanstvenu katastrofu. Doris Dörrie

Prava ljubav - je li ona nešto što padne s neba ili se ipak treba malo potruditi da veza koja je u početku prštala ... Ljubavne zapetljancije Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

Dodaj u košaricu-10%. Dodaj u listu želja.

POVEZANE KNJIGE