Ljubavne zapetljancije

Ljubavne zapetljancije - Tokareva, Viktorija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tokareva, Viktorija
DIMENZIJA
7,19 MB
NAZIV DATOTEKE
Ljubavne zapetljancije.pdf
ISBN
7012279060337

OPIS

Likovi Viktorije Tokareve bune se protiv života koji se odvija pravilnošću otkucaja sata, i ne daje prostora za spontano izražavanje i sreću. U njenim pripovijetkama junaci sanjaju o ushićenosti srca i strastvenoj ljubavi, ali se ipak ne mogu odlučiti da posegnu za njom, strahujući od neizvjesnosti. Ironično i sa živošću samosvjesna autorica priča o nevoljama u partnerstvu ruskih emancipiranih žena. Svaki redak koji Tokareva napiše pun je čovječnosti i ljubavi za čovjeka, a svaka stranica – iznenađenje! S maksimalnim uvažavanjem čitala sam njene, tako stvarne a i komične pripovijetke koje oduševljavaju. Alice SchwarzerViktorija Tokareva piše kao Transsibirska željeznica – u ekstazi i s punom parom vodi u veličanstvenu katastrofu. Doris Dörrie

U njenim pripovijetkama junaci sanjaju o ushićenosti srca i strastvenoj ljubavi, ali se ipak ne mogu odlučiti da posegnu za njom, strahujući od neizvjesnosti. Knjiga: Ljubavne zapetljancije, pisac: Viktorija Tokareva, Književnost, Pripovjetke, Tuzla, 28 KM, Izdavač: VBZ, strana: 262, Latinica, Meki uvez, Hrvatski jezik ... Viktorija Tokareva - Ljubavne zapetljancije Iz kućne zbirke. Dostava poštom, osobno preuzimanje, tehnike: sukladnost partnera, predviĐanje ljubavne buduĆnosti, skidanje uroka protiv ljubavne sreĆe Obavijesti me kada savjetnik bude dostupan Obavijestit ćemo Vas kada savjetnik bude dostupan Broj tel: 064/55-00-00 tel:3,49 - mob:4,78 kn/min Primjer: Možda želite pročitati ljubavne romane koji će vam pomoći da zamislite sebe u vezi.

Pročitajte ljubavne zanimljivosti širom sveta. Ljubavna stipendija. Cougars Inc., 2011, SAD, Igrani film Redatelj: K.

POVEZANE KNJIGE