Milosnice

Milosnice - Andahazi, Federico | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andahazi, Federico
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Milosnice.pdf
ISBN
3429934840947

OPIS

Polidori je ključni lik u romanu Milosnice. Zašto? Netko je odlučio povjeriti mu strašnu tajnu. Blizanke Colette i Babette Legrand poznate su diljem Europe. Skandalozne glumice pokazivale su odviše slobode koja nije bila uobičajena za to stidljivo doba. No, zapravo su skrivale više no što su pokazivale. Legenda govori kako je postojala i treća sestra Legrnd, Annete, koja se zbog mračnih razloga nije mogla pokazivati u javnosti. Tajna se otkriva u uzbudljivom romanu Federica Andahazia. Kao u svojem romanu Anatom, Andahazi i u Milosnicama otkriva neočekivana i uznemirujuća područja seksualnosti, te gradi zaplet suvremenog gotičkog romana oko nezaboravnih likova i situacija.

Razloga ima nekoliko, više lične nego principijelne prirode. POPIJEVKE MU I MILOSNICE MLADJENKE (1881) (Izbor) BRODARSKA (Uglazbio Lisinski.) Oj, talasi mili, ajte, Lak mi čamac ponjihajte, A ti, vihru, tiho stoj, Put je danas dalek moj. Oj, oj, oj! Put je danas dalek moj! Brodar vazda mirne svijesti Mari u svoj čamac sjesti, Veselo si pjeva: oj, Velik li si, Bože moj! Oj, oj, oj! Velik li si, Bože moj! Witaj skoro tu dotarłeś znaczy ,że jesteś motomaniakiem który nie tylko lubi oglądać samochody , ale również chciałby podciągnąć rękawki i pogrzebać w swoim samochodzie.

Umjetničko djelo, naime, tek tada završava, kad je primljeno, shvaćeno i prihvaćeno od publike. To objašnjava i ono nepotrebno pozdravno govorenje, presijecanje vrpci, naguravanje i sjedenje u prvim redovima, uz naslikavanje i kliberenje u pojedinim zgodama, poput izložaba, premijera i promocija, od ljudi kojima uloga "prvosjedećih" paše kao kravi sedlo i kao kokoši štikla ... Mara Milosnice a jine povidky .

POVEZANE KNJIGE