Milosnice

Milosnice - Andahazi, Federico | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andahazi, Federico
DIMENZIJA
5,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Milosnice.pdf
ISBN
8796629633717

OPIS

Polidori je ključni lik u romanu Milosnice. Zašto? Netko je odlučio povjeriti mu strašnu tajnu. Blizanke Colette i Babette Legrand poznate su diljem Europe. Skandalozne glumice pokazivale su odviše slobode koja nije bila uobičajena za to stidljivo doba. No, zapravo su skrivale više no što su pokazivale. Legenda govori kako je postojala i treća sestra Legrnd, Annete, koja se zbog mračnih razloga nije mogla pokazivati u javnosti. Tajna se otkriva u uzbudljivom romanu Federica Andahazia. Kao u svojem romanu Anatom, Andahazi i u Milosnicama otkriva neočekivana i uznemirujuća područja seksualnosti, te gradi zaplet suvremenog gotičkog romana oko nezaboravnih likova i situacija.

Skandalozne glumice pokazivale su odvi... Iza nje stoje tri krasne djevojke Milosnice a sa strane dva sina; Leljo i Gunđa. Vesnina je nasljednica, od nje preuzima probuđenu prirodu da bi nad njom bdjela i omogućila joj razvoj do punih plodova.

Od Milosnica nije bilo spasa. Milosnice, milostive. Kod Slovena su postojala mitska bića, kao na primer babice, koje su mogle da naude samo određenim ljudima u određeno vreme.

POVEZANE KNJIGE