Muškarac mojih snova

Muškarac mojih snova - Dorrie, Doris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dorrie, Doris
DIMENZIJA
6,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Muškarac mojih snova.pdf
ISBN
5831367301720

OPIS

Doris Dörrie je kao pripovjedačica stručnjak za složene situacije poput male osvete i smišljene pljuske, koje služe da se poveća vlastito samopouzdanje. Ona odlično piše kratke priče, stilski elegantno, s nužnom dozom samoironije.Annemarie Stoltenberg, Die Zeit, Hamburg

Bio je ostvarenje mojih snova", rekla je Britanka. No, kako je vrijeme odmicalo, Carolyn je počela primjećivati kako raste razdor između njih.

Često dolazi kod mene i onda se ne odvajamo. Hoću da budemo što više zajedno, da je uz mene jer mi prija. Što pretvara nezainteresiranog u zaljubljenog muškarca, kako postići da se muškarac istinski zaljubi, kako u njegovim očima postati Ona Prava, ili ono najzanimljivije - kako vratiti njegov interes - čak i onda kada se to čini nemoguće, samo su neka od pitanja na koja će detaljno odgovoriti moja nova knjiga - "Muškarac iz snova". MUŠKARAC MOJIH SNOVA.

POVEZANE KNJIGE