Sakupljač autograma

Sakupljač autograma - Smith, Zadie | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Zadie
DIMENZIJA
11,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Sakupljač autograma.pdf
ISBN
1011708499994

OPIS

Iako se i u svom drugom romanu poigrava varijacijama motiva prepoznatljivih iz njenog prvijenca – glavni romaneskni junak Alex-Li Tandem u istoj je koži i Kinez i židov – u romanu Sakupljač autograma Zadie Smith je ispričala priču o nečem sasvim drugom: o slavi, i to onoj pravoj holivudskoj slavi! Taj svima poznati fenomen ispričan je iz kuta fana, sakupljača autograma, što u interpretaciji Zadie Smith postaje mnogo više od bizarnog hobija. Danas veliko ime otočke književnosti, Zadie Smith (1975.) još je jednom napisala veliku i važnu knjigu u kojoj se govori o likovima na koje se literatura uglavnom do sada nije previše osvrtala. Sakupljač autograma je po svemu dostojan nasljednik Bijelih zubiju (2000.), prvog autoričinog romana, jednog od najboljih i najnagrađivanijih otočkih romana u posljednjih nekoliko godina.

str: 372 Povez: tvrd Format: 145x205mm II Zadie Smith: SAKUPLJAČ AUTOGRAMA 555 ISBN: 9532013148 Izdavač: V.B.Z. d.o.o Područje: Prijavi se za Newsletter.

Na radost sviju nas koji nismo mentalno zaostali, ovdje na kraju upitne rečenice ne stoji uskličnik odnosno uskličnici. Osobno ovih dana uživam u romanu Sakupljač autograma otočke miljenice Zadie Smith. Naslov: Sakupljač autograma.

POVEZANE KNJIGE