Sakupljač autograma

Sakupljač autograma - Smith, Zadie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Zadie
DIMENZIJA
6,83 MB
NAZIV DATOTEKE
Sakupljač autograma.pdf
ISBN
2270715447645

OPIS

Iako se i u svom drugom romanu poigrava varijacijama motiva prepoznatljivih iz njenog prvijenca – glavni romaneskni junak Alex-Li Tandem u istoj je koži i Kinez i židov – u romanu Sakupljač autograma Zadie Smith je ispričala priču o nečem sasvim drugom: o slavi, i to onoj pravoj holivudskoj slavi! Taj svima poznati fenomen ispričan je iz kuta fana, sakupljača autograma, što u interpretaciji Zadie Smith postaje mnogo više od bizarnog hobija. Danas veliko ime otočke književnosti, Zadie Smith (1975.) još je jednom napisala veliku i važnu knjigu u kojoj se govori o likovima na koje se literatura uglavnom do sada nije previše osvrtala. Sakupljač autograma je po svemu dostojan nasljednik Bijelih zubiju (2000.), prvog autoričinog romana, jednog od najboljih i najnagrađivanijih otočkih romana u posljednjih nekoliko godina.

Onlinerecnik.com je najbrži i najkompletniji multijezični online rečnik na koji ste do sada naišli i koji ima mogućnost prevođenja između engleskog, francuskog, nemačkog i srpskog jezika. Rečnik ima i detaljna pojašnjenja reči i ... Sakupljač autograma, Zejdi Smit, nova 290 din .

Kako da kupim? ... "Sakupljač autograma" je po svemu dostojan nasljednik "Bijelih zubiju" (2000.), prvog autoričinog romana, jednog od najboljih i najnagrađivanijih otočkih romana u posljednjih nekoliko godina. nav-id: Kategorija: ISBN: Broj strana: Format: A034388.

POVEZANE KNJIGE