Sto mu jelenskih rogova

Sto mu jelenskih rogova - Ivanišević, Ivica | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivanišević, Ivica
DIMENZIJA
6,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Sto mu jelenskih rogova.pdf
ISBN
8002548734330

OPIS

Sto mu jelenskih rogova!, zbirka eseja Ivice Ivaniševića, prva je knjiga nekog hrvatskog autora u cijelosti posvećena stripu.Tragajući za odgovorima na niz naoko bizarnih pitanja (što jedu i oblače stripovni junaci, kakav im je obiteljski život, zašto žene zaziru od stripova…), autor pruža instruktivan uvid u povijest, jezik, estetiku i socijalnu relevanciju toga medija. Bogato ilustrirana, knjiga je dragocjen priručnik za snalaženje u jednom značajnom segmentu popularne kulture, ali se može čitati i kao neka vrsta nostalgične inventure odrastanja naraštaja koji je danas debelo zagazio u srednje godine. Edukativna koliko i zabavna, ova zbirka eseja popunjava značajnu prazninu na našemu tržištu.

Ova stranica je samo popis objavljenih izdanja edicije. Za provjeru dostupnosti kliknite na link ispod. (ISBN:9532013962) Sto mu gromova! Written on 15 Svi 2009.

Za provjeru dostupnosti kliknite na link ispod. (ISBN:9532013962) Sto mu gromova! Written on 15 Svi 2009. "Sto mu gromova, jelenskih mi rogova, svih mi dabrova s Ontaria, karamba, karambita, tako mi čukundeda vrača i bubnjeva Darvuda, dal' je bilo bolje za vrijeme druga Tita?!"-- Rambo Amadeus.

POVEZANE KNJIGE