Dao De Đing

Dao De Đing - Zi, Lao | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zi, Lao
DIMENZIJA
4,26 MB
NAZIV DATOTEKE
Dao De Đing.pdf
ISBN
6227202805075

OPIS

Dao de Đing ili Knjiga o Putu i njegovoj Energiji temeljni je spis daoizma, jedne od dviju temeljnih struja kineskog mišljenja i vjerovanja. Procjenjuje se da je star oko dvije i pol tisuće godina.Ova filozofsko-religiozna poema koja se sastoji od 5 467 kineskih ideograma ili piktograma ustvari je knjiga analogija (analogija je tumačenje nepoznatog pomoću poznatog) u kojoj nam njen autor, rječnikom običnog seljaka, ukazuje na najdublje probleme postojanja, čovjeka i svijeta. Pred nama je djelo od izuzetnog značenja koje nam može pomoći živjeti sretnijim životom.

U traganju za ... Autor: LAO Zi Ukupno: 3. Osnovno Autor Naslov Građa Signatura Godina Najnovije Knjiga o Putu i Vrlini ili Dao D' đing (道德经, pin-jin: Dào Dé jīng) je delo čije se autorstvo pripisuje Lao C'-u.

Onaj tko sam sebe smatra pravednim nije poštovan. ... Dao De Đing : knjiga o putu i njegovoj energiji Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE