Izrada talismana

Izrada talismana - Havens, Nigel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
10,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Izrada talismana.pdf
ISBN
1455121218405

OPIS

Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman. Umijeće izrađivanja kultnih predmeta staro je barem 40.000 go,dina. Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na zadovoljavanje potreba za hranom i množenjem, već je u njemu potražio čaroliju. Tražeći je shvatio da nužno mora postati kreativan. Odlukom da to postane nametnuo je sebi možda i ne znajući odgovornu ulogu bića koje će jednom možda morati zagospodariti univerzumom.

Trudite se iz petnih žila, ali vas u životu jednostavno ne ide? Čini vam se kao da vas nešto spriječava da ostvarite svoj puni potencijal, ali ne znate što je to? - možda je na vas bačen urok. Uroci se najčešće skidaju obredom i molitvom.

U nekim tradicijama, talismani se ucrtavaju u kožu, urezuju u metalne ploče, zlatne, čelične ili srebrne, ili talisman može ... Talismani. Talisman privlači ono, čega još nema, a želite.

POVEZANE KNJIGE