Izrada talismana

Izrada talismana - Havens, Nigel | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
7,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Izrada talismana.pdf
ISBN
4432145229710

OPIS

Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman. Umijeće izrađivanja kultnih predmeta staro je barem 40.000 go,dina. Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na zadovoljavanje potreba za hranom i množenjem, već je u njemu potražio čaroliju. Tražeći je shvatio da nužno mora postati kreativan. Odlukom da to postane nametnuo je sebi možda i ne znajući odgovornu ulogu bića koje će jednom možda morati zagospodariti univerzumom.

Postoje onoliko talismana koliko i želja i osoba na ovome svetu. Izrada talismana zahteva puno energije i znanja. Renault Talisman vozila: prodaja Renault Talisman auta iz cijele Hrvatske u malim oglasima sa slikama i cijenama Renault Talisman automobila RADIONICA- IZRADA OSOBNOG TALISMANA.

TALISMANI I OSTALI ASTROLOŠKI REMEDIJI. Za razliku od svih drugih koji se bave izradom horoskopa po metodama zapadne astrološke tradicije - mi nudimo takozvane "remedije" koji služe za ublažavanje ili prevazilaženje specifičnih loših aspekata u nečijoj natalnoj karti. Preko 50.000 naših zadovoljnih korisnika uvjerilo se u kvalitetu naših tarot majstora (Tarot Centar).

POVEZANE KNJIGE