Izrada talismana

Izrada talismana - Havens, Nigel | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Havens, Nigel
DIMENZIJA
3,51 MB
NAZIV DATOTEKE
Izrada talismana.pdf
ISBN
1554000249574

OPIS

Prvo umjetničko djelo čovjeka bio je upravo talisman. Umijeće izrađivanja kultnih predmeta staro je barem 40.000 go,dina. Čovjekov poriv da stvara takve predmete pojavio se kao posljedica čovjekova nastojanja da bude religiozan. Čovjek nije želio svoj život svesti isključivo na zadovoljavanje potreba za hranom i množenjem, već je u njemu potražio čaroliju. Tražeći je shvatio da nužno mora postati kreativan. Odlukom da to postane nametnuo je sebi možda i ne znajući odgovornu ulogu bića koje će jednom možda morati zagospodariti univerzumom.

Da bi služio kao prava zaštita za izrada talismana treba poštovati određena pravila i korake. 11.2k Followers, 2,741 Following, 504 Posts - See Instagram photos and videos from Srpske Rune (Izrada Talismana) (@srpske_rune) Talisman (arap. طلسم , tilasm), obredni predmet koji prema pučkom vjerovanju privlači željene sile i situacije, te štiti od uroka, bolesti i drugih nedaća.

Svi talismani se ispisuju i crtaju simboli u Enohijanskom ili Hebrejskom jeziku, ili nekim drugim jezikom simbolike. Moć Azizovih unikatnih osobnih talismana je u tome što služe kao releji, energetske kotve ili sidra koji kozmičku energiju fokusirano i kontinuirano prenose u željenu namjeru ili cilj, čime pomažu u njihovom ostvarivanju.Talismani predstavljaju otvoreni kanal za dotok energije s viših razina koju možeš iskoristiti za osobni razvoj i napredak kad god ti zatreba pomoć, podrška ili ... Izrada talismana. Talismani se izrađuju u evokaciji, ritualnim putem, da se moć energije neba utisne na medij prenosa, tj.

POVEZANE KNJIGE