Knjiga viteškog reda

Knjiga viteškog reda - Llull, Ramon | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Llull, Ramon
DIMENZIJA
4,81 MB
NAZIV DATOTEKE
Knjiga viteškog reda.pdf
ISBN
5284985073112

OPIS

Štogod danas netko mislio o kršćanstvu i različitim razdobljima, u njegovoj burnoj a gdjekad proturiječnoj povijesti, mislim da bi se moglo reći kako u povijesti civiizacije vjerovatno nije bilo nijedne tako plemenite ideje kao što je ideja o čistom milosrđu, težnji za oprostom i potpunim iskupljenjem čovjeka.

Nakon što je prisilno uveo istinskog kraljevića u svoju kuću, John Canty mu naredi da svima ponovi što je i njemu rekao, što on i učini i kaže kako je on Edward Tudor, kraljević od Walesa. ...

U knjizi „Vitezovi reda zmaja: Drakonofori" lako se prati razvoj reda koji je i danas obavijen velom tajne i o kome se, uprkos dostupnoj literaturi, i dalje malo zna. Knjiga pokriva veliki vremenski period i vrlo detaljno objašnjava pojavu i simboliku zmaja i njegovo prisustvo u mitologijama različitih zemalja. U knjizi „Vitezovi reda zmaja: Drakonofori" lako se prati razvoj reda koji je i danas obavijen velom tajne i o kome se, uprkos dostupnoj literaturi, i dalje malo zna. ii ramon llull knjiga viteŠkog reda broj stranica: 150 format: 14 x 20 cm uvez: meki ii knjiga viteŠkog reda ramon liuii broj stranica :146.

POVEZANE KNJIGE